Poketino zažalio, ispraviće grešku u januaru?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.10.2018.
13:18
Izvor: Sportske.net

Sviđa mu se šta je video u Mančesteru.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Maurisio Poketino je ovog leta bio u vestima kao čovek koji nije potrošio ni funtu u zadnjem prelaznom roku, ali od januara stvari se menjaju.

Prvi koji je na meti jeste Erik Baji, reprezentativac Obale Slonovače koji trenutno nastupa za Mančester junajted.

Doveden je kao veliko pojačanje za odbranu "Đavola" pre dve godine iz Viljareala u transferu vrednom 40 miliona evra, ali do sada nije uspeo da opravda svoju cenu.

Kombinacijom povreda i neubedljivih partija ove sezone prednost nad njim imaju i Smoling i Lindelof u zadnjoj liniji Junajteda, te je Baji sveden na samo tri nastupa u startnoj postavi engleskog kluba – u prošloj utakmici protiv Njukasla izašao je posle samo 19 minuta provedenih na terenu.

Ipak, Poketino ceni kvalitete dvadesetčetvorogodišnjeg štopera i voleo bi da ga privoli u London ove zime, problem bi mogla da predstavlja suma koju traže čelnici Junajteda a kreće se oko 30 miliona funti.

Izgleda da je opšta rokada na snazi u Mančesteru po pitanju odbrane pošto je u igri dolazak defanzivca iz Madrida.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Thursday, 11.10.2018
19:21

Baji je u prvoj sezoni igranja za Utd bio u top 3 štopera sveta. Vrhunski štoper. Voleo bih ga u Lfc-u u tandemu sa VVD-om.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 11.10.2018
14:05

Tako je, 30miliona za njega, a Alderwaid 60 koji je 5 godina starija. Ovce su za sisanje. Dajte im Bailly i Shaw u zamenu za Alderwielda, pa dajte 60miliona za Sandra, i opet nam ostanu prosek igraci i staklenci poput Jonesa... Raspad sistema, los trener, i lose vodjenje kluba. Voleo bih da Zidan preuzme klub ili Scholes i Giggs, ako vec cekamo 4/5 godina da zaigramo kako treba, cekacemo jos 2/3. Sa Mourinhom neba vajde...

avatar
Anonymous Official
Monday, 15.10.2018
19:47

Ja bi dao i Smallinga,Jonesa i Lindelofa za Alderweireld...samo da se rijesimo ovih panjeva i da dovedemo nekog dobrog parnjaka Baillyu cak bi ja doveo jednog mladjeg za budcnost i jednog iskusmog koji moze da pruzi bar bar 3 sezone