Poker klubova juri najskupljeg štopera PL!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.05.2019.
11:02
Izvor: Sportske.net

Kako stoje stvari, sutra će se oprostiti od kluba.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Sutra je na programu poslednje kolo Premijer lige, saznaćemo i ko će osvojitit titulu, u igri su Siti i Liverpul.

Lester siti sutra igra rezultatski nebitan meč, ali bi pomenuti susret mogao da bude od velikog značaja za jednog od najboljih igrača ekipe, Harija Megvajera.

Engleski reprezentativac, koji je eksplodirao na Mundijalu u Rusiji, se nalazi na radaru četiri kluba iz vrha Premijer lige.

Poznato je da ga prati Mančester junajted, želeli su ga i dok je Murinjo bio trener, ali je Lester tražio previše novca.

Sada se šuška da su za Megvajera interesovanje pokazali i Arsenal, Totenhem i Čelsi.

Liverpul Lester Megvajer Salah

Arsenalu su očajnički potrebna pojačanja u zadnjoj liniji, Totenhem ostaje bez Aldervejrelda, dok je za Čelsi pitanje da li će uopšte moći da kupuju igrače tokom naredna dva prelazna roka, ali ukoliko se otvori mogućnost i oni će pokušati da presele reprezentativca Engleske u svoje redove.

Kako stoje stvari, Megvajer se nakon dve sezone seli sa "King Pauera", a od naredne će igrati u nekom od najboljih engleskih klubova u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Sunday, 12.05.2019
04:54

Ma ne vrijedi taj ni 40

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 11.05.2019
15:24

Dosta slican igracu kojeg vec imamo, a to je Sokratis. Pre bih ove pare ulozio u Umtitija za kojeg sam siguran da bi se fantasticno uklopio u Arsenal. Dosta bi bolje izgledala odbrana. Mustafija prodati, citao sam da je Milan zainteresovan za nekih 25 miliona, sto je 15 manje od onog sto smo platili za njega, ali i ovo ce biti dobro ako uzmemo za njega. U rotaciji imamo Kośelnog i Holdinga koji je pokazao ove sezone cvrstinu. I zaista on i Sokratis su drzali odbranu crvstom sve dok se Holding ne povredi u meču sa Junajtedom. Od Holdinga ocekujem tek ono najbolje vec od sledece sezone. Takodje su mnogo govorili da je Sokratis star, prespor za PL, a on je pokazao da je dobar i nije imao kikseva ove sezone. Dakle, prodati Mustafija i dovesti Umtitija.

avatar
Liverpul Crna Gora
Saturday, 11.05.2019
13:23

Odlican je Megvajer. Bice pojacanje ko god ga dovede od pomenutih.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 11.05.2019
12:29

Ovaj je pravi Engleski stoper sto bi ja reko sirovina. Borben, jak, cistac... ali totalno ne inteligentan stoper. Onaj tko je gledo zna o cemu govorim. Njega jedino Liverpul moze upariti sa VVD pa da to lici na nesto inace on da bude u paru sa recimo nasim Rudigerom to bi bilo katastrofa.

avatar
CZYNWA
Saturday, 11.05.2019
13:03

Све тачно, од А до Ш !

avatar
Barbosa7
Saturday, 11.05.2019
13:04

Izgleda nezgrapno kruto djeluje kao drvo ali daleko od toga odličan je ima i sasvim pristojnu tehniku za jednog štopera,igrao je u veznom redu tako da je sa loptom majstor fudbala za ostale štopere premijer lige.

avatar
Wizard08
Saturday, 11.05.2019
11:18

Ono sto sam ja gledao ove sezone sto se tice stopera,veoma sam zadovoljan ben mee-om,mozda gresim ,ali dobar na lopti moze da pokrene napad dobar u skoku,dobar vodja na terenu igrao u defanzivnoj ekipi znaci moze dosta da pomogne nekoj koja nije defanzivno orijentisana.ima 29 god igra u barnliju nije toliko izvikan verujem da mu cena nije veca od 25 m.

avatar
Živkovic
Saturday, 11.05.2019
11:05

precenjen igrac