Poker iz PL - Inter dogovorio i četvrto pojačanje, Konte naljutio direktore!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.01.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

Konteu ispunjene sve želje, ali njegova izjava razbesnela čelnike...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter će završiti prelazni rok u velikom stilu, Eriksen je već stigao u grad, biće danas na tribinama protiv Kaljarija, a poslednje pojačanje bi trebalo da bude angažovano u naredna dva dana.

Konteu će posle Mozesa, Eriksena i Janga biti ispunjena i poslednja želja, zamena za Lukakua. Čekao je dva meseca i dočekao, Žiru stiže iz Čelsija.

Uslovi su dogovoreni, on će u Interu primati pet miliona godišnje, potpisati ugovor na 18 meseci, a sada je ostalo da se klubovi dogovore. Čelsi je prvo tražio osam miliona evra, Inter je na kraju spustio na pet, plus bonuse.

To je prihvatljivo za crno-plave, pa bi Žiru, kao i Eriksen mogao da bude u konkurenciji za tim već sledeće nedelje kada Konteov tim očekuje gostovanje u Udinama. Danas će publika na "Meaci" imati prilike da pozdravi prvo pojačanje, igra se u matine terminu od 12:30, a na terenu će od prvog minuta biti Ešli Jang.

Inter kasni četiri boda za Juventusom, mogli bi da smanje prednost i da izvrše pritisak na lidera koga čeka nimalo naivno gostovanje na "San Paolu", večeras u poslednjem meču kola.

Inače, situacija nije idealna, Konte je poznat kao trener koji stalno traži pojačanja, bio je takav i u Juventusu, a juče je, kada je već bilo jasno da stiže Kristijan Eriksen rekao da ne treba podleći euforiji.

"Stvara se atmosfera kao da smo doveli pola Real Madrida", rekao je Konte.

To je navodno iritiralo čelnike, pre svih Marotu, jer su ispunili sve što je trener tražio i računajući i plate igrača i poreze u ovom prelaznom roku će potrošiti oko 130 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Monday, 27.01.2020
10:46

U ovome prijelaznom roku ce potrosit 130 mil eura. Daj objasni kako si dosao do te cifre. Kako moze netko pisati ovakve gluposti i jos placu dobit

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 26.01.2020
20:51

I opet ce biti drugi...

avatar
Nemanjici
Sunday, 26.01.2020
15:17

To sto oni racunaju i plate za naredne godine to je lepo. Ali od kada se to tako racuna. Ziru je mator i dovoden je da odmeni lukakua. Jang mator doveden da izgura sezonu. Eriksen je dobar ali i njega su dobili za minimum para koje su mogli. Tako da covek je realno rekao. Nisu pljusnuli 100 miliona kao Atletiko za Felixa...prosli su bolje nego sto su mislili. Ok doveden je Lukaku i Sancez na pozajmicu. Ali kako trose drugi dobro su oni.

avatar
RocknRolla
Sunday, 26.01.2020
14:07

Sprda se sa Interom zato sto je u srcu i dalje Juventino,uvek ce imati provokacije za Inter,to je normalno.

avatar
Oldboy
Sunday, 26.01.2020
13:07

Pa u pravu je, doveli mu par istrosenih igrača, sem Eriksena I sad ispada da su očekivanja u najmanju ruku skudeto i LE

avatar
Marchisio8
Sunday, 26.01.2020
13:07

Хахаха,Конте се константно игра с’ главом челника🤣🤣🤣 Јувентино,него шта.

avatar
2012/2013-2019/2020
Sunday, 26.01.2020
12:53

Stvarno je bezobrazan, 11 novih igraca je dobio. Lazaro, Mo(u)zes, Godin, Jang, Biragi, Sensi, Barela, Eriksen, Sancez, Lukaku i Ziru, a i pre toga su imali pristojan tim na vecini pozicija- pa sta bi on vise?!