Pokaži se večeras gleda te Juve!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.02.2019.
21:19
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor "Stare dame" pratiće večeras jednu od najvećih želja kluba.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, sportski direktor Juventusa Fabio Paratići, trenutno je u Amsterdamu, gde sa tribina stadionu "Johan Krojf" prati utakmicu Ajaksa i madridskog Reala.

Jasno, razlog za njegov dolazak u Holandiju je mladi defanzivac "Kopljanika" Matis de Liht, koji je već neko vreme velika želja kluba iz Torina.

Ipak, Holanđanina traže i Barselona i Pari sen Žermen, pa je pred prvakom Italije, jasno, težak zadatak.

Utisak je da Barsa ima prednost u odnosu na ostale rivale, jer je u januaru za narednu sezonu kaparisala Frenkija de Jonga, koji je saigrač i dobar prijatelj sa De Lihtom.

Ipak, problem za Katalonce predstavlja to što je De Lihot agent kontroverzni Mino Rajola, koji je sa druge strane u dobrim odnosima sa Juventusom.

Matijas De Liht

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Saturday, 16.02.2019
00:43

Barsa je njeg pikirala i tu vise niko nece moci ni pregvarat, losi su to ljudi ako klub ne zeli prodat oni se sluze svim prljavim poslovima da bi ubijedili igraca da predje kod njih, obecavaju med i mlijeko a kad igrac stigne hoce da se isplati ulozeni novac u prvih 20 utakmica...

avatar
MarioJ
Friday, 15.02.2019
09:47

Vinisijus ga napravio smiješnim kod asistencije za Benzemu.

avatar
No rules
Thursday, 14.02.2019
00:17

Mladi De Liht igra utakmicu zivota protiv cuvenog Reala i to u LŠ! Njemu veci motiv od toga ne treba. Sve ostalo u tekstu iznad je nebitno.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Friday, 15.02.2019
01:54

Kako ti znaš da li on igra utakmicu života? Pred momkom je svijetla budućnost. Odigrat će mnogo važnije utakmice od ove.

avatar
No rules
Friday, 15.02.2019
17:12

Tek mu je druga sezona u Ajaksu a igra plej of u LŠ protiv Reala! Siguran sam da mu je ovo najveci mec u karijeri. Nego, kako ti znas da ce "igrati mnogo vaznije utakmice.." Sta ako se povuce, ode u Kinu, promijeni profesiju, ne daj boze se povrijedi. Sta mislis, a Kolumbo?

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 13.02.2019
22:53

Hehe pa sigurno ga ne gleda samo Juve