Pojavile se prve brojke - Koliko će Bufon zarađivati u Juventusu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.06.2019.
14:21
Izvor: Sportske.net

Bufonov povratak u Juventus glavna je tema danas u Italiji.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Preneli smo rano jutros, Đanluiđi Bufon će se po svemu sudeći vratiti u svoj Juventus posle jednogodišnje neuspele epizode u Pari Sen Žermenu.

Pominjali su se brojni klubovi, i italijanski, portugalski, engleski u kojima bi Bufon navodno mogao da zaigra sledeće sezone, ali on je bez obzira na sve bio i ostao ikona Juventusa i logično je što je sada u igri njegov povratak u klub u čijem je dresu nastupao 17 godina.

Takvom raspletu se nada i njegov menadžer Silvano Martina, ali još uvek ne može da potvrdi da je realizacija transfera blizu.

''Bilo bi lepo kada bi se tako nešto realizovalo. Moguće je da će u Juventusu razmišljati o njemu ako Perin ode. Điđi ima 41 godinu, ali on i dalje izgleda odlično, voli da igra fudbal i voli da i dalje testira sopstvene mogućnosti.

Za sada nema dogovora, videćemo šta će se dogoditi, a za sada je sve samo na nivou ideje'', istakao je Martina za ''Sport Mediaset''.

Tokom dana pojavila se informacija Gazete delo Sport da predsednik Juventusa Andrea Anjeli lično stoji iza pregovora sa Bufonom i da bi legendarni golman u Juventusu mogao da zaradi četiri miliona evra naredne sezone, a da onda prihvati i neku od novih uloga u klubu, da li u stručnom štabu ili na mestu direktora.

''Čuo sam da se priča kako će Điđi biti najplaćeniji igrač u ekipi posle Ronalda, ali to nije istina'', poručio je Martina, ne želeći da otkriva dodatne detalje.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Wednesday, 26.06.2019
16:49

Steta sto je i otisao tu jednu sezonu. Ali Juventusu je svakako vreme da urade sto i sa Bufonom tada... Da preseku, grunu pare i dovedu golmana za narednih 7 do 10 godina. Recimo Oblak ili tako neko... Top klase.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 26.06.2019
16:35

ovaj voli pare vise od mesija

avatar
Don Carlo
Wednesday, 26.06.2019
14:30

čitava poenta je da ga ubace u tim i da ako osvoje LŠ da se nadje njegovo ime tamo. ako ne osvoje ove godine, velika je vjerovatnoca da ce igrati do 50te.

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 26.06.2019
14:27

A ja sam se bas nadao da će se vratiti u Parmu.. Šteta

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 26.06.2019
14:37

Da mu zarada nije prva stvar, mozda bi i otisao

avatar
riquelme
Wednesday, 26.06.2019
16:44

Pa onda bi otisao u Kinu ili Katar.