Pogbu svega dvadesetak miliona evra deli od transfera?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.05.2020.
17:04
Izvor: Sportske.net

Ko jedini može da priušti Pola Pogbu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Direktor Juventusa Fabio Paratići praktično je odbacio mogućnost da ovog leta vrate Pola Pogbu u Torino, pa deluje da je ostala još samo jedna opcija - Real Madrid.

Španski klub, svestan da je praktično jedini u ovoj trci, nudi "samo" 80 miliona evra za Pogbu, a Mančester Junajted ne želi da sluša ponude ispod 100 miliona.

Pogbi, kao i svim igračima, znatno je pala cena posle pandemije, stoga zbog toga Junajted može samo da sanja o cifri od 150 miliona koliko je ranije tražio.

Zinedin Zidan želi Pogbu u svom timu, Florentino Perez nema ništa protiv, ali pokušava da spusti cenu što je više moguće.

Junajted takođe želi da proda nezadovoljnog Francuza, koga su već drugu sezonu zadržali na silu, a još jedan od razloga za prodaju su i njegova ogromna primanja.

Sve u svemu, deluje da će Junajted pristati da ga proda Realu za 100 miliona, Madriđani nude 80, tako da nas nastavak sapunice očekuje i u narednim nedeljama...

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 04.05.2020
18:12

Meni nije jasno stace nam Pogba?U ovaj clanak bi posumnjao da ovo danas nije prenela i Marka koja kaze da su pregovori vrlo blizu kraja...Ja stvarno ne vidim gde i kako ce Zidan uklopiti Pogbu kada se vrati i Martin a vec imamo Krosa,Valverdea,Kazameira.Jedino sto moze da se desi je da igramo u 4-4-2 formaciji ili da neko izvisi za mesto,sto mi je tek strasno jer Pogba ne igra ozbiljan fudbal vec 2 godine a da se za njega daje 80-100 mil. i da neko od postojecih igraca greje klupu...

avatar
DEL PIEROO
Monday, 04.05.2020
18:09

Sutra vest Pjanic i Bernadeski za Pogbu

avatar
Le Tissier
Monday, 04.05.2020
17:49

Pa tih dvatesetak miliona znaci da traze duplo od onoga koliko realno vredi po pokazanim igrama. Iako bi kada bi hteo da igra fudbal vredeo 200 miliona.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 04.05.2020
17:06

Vi vise ne znate ni sami sta pisete :D