Pogbina želja, Murinjo ni da čuje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.07.2018.
08:42
Izvor: Sportske.net

Ovo će ostati samo san, Rajoli već skrenuta pažnja da ne pokušava...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Pol Pogba nije odustao od želje da ode iz Junajteda i to u Juventus. Slike sa slavlja kada sa Matuidijem skandira Juventusu su ipak samo razdraganost Francuza, mada su mu navijači Junajteda zamerili.

Ono što se zna je da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Torino, pogotovo sada, kada je Kristijano Ronaldo u ekipi.

Rajola je pre Mundijala probao da ispregovara transfer, ali tada mu je iz kluba rečeno da ne postoji šansa da Junajted proda Pogbu.

Kakav bi odgovor bio sada, posle svetskog prvenstva nije teško zaključiti.

Juventus je imao plan da u slučaju odlaska Miralema Pjanića novac uloži u Pogbu, kao i u slučaju Ronalda, sponzori bi platili deo njegovih primanja, ali čini se da su šanse za to male.

Ni sam Pjanić ne želi u Siti, ali i kada bi stigla ponuda od 80 miliona evra koliko traži Juventus, to ne bi bilo dovoljno da dovedu Pogbu. Rajola je, nije tajna imao neku vrstu pakta sa Barsom da pokuša da dovede Francuza koji je odbio bilo kakvu priču o povratku kući, tačnije u Pariz.

Njegova želja je Juventus, mediji navode da mu je dosta Murinja i njegovih prigovora, ali moraće da ostane, "Đavoli" su formirali vezni red, dolaskom Freda, Matić i Pogba će biti starteri uz Brazilca, ostaje Erera i Felaini, pa prodaja Pogbe ne bi imala nikakav smisao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 18.07.2018
18:24

Tu je i mladi McTominay koji je igrao dosta i sasvim solidno u prosloj sezoni a niko ga ne spominje kao da ne postoji

avatar
MarioJ
Wednesday, 18.07.2018
13:29

Tri sjajne sezone u Juventusu gdje je lansiran u fudbalski vrh, te dve lose sezone za Pogbu u Junajtedu. Misljenja sam da se ne uklapa u filozofiju Murinja, te da mu je bolje sto prije otici. E sad, nezadovoljan igrac je problem zantim cjelokupan posebno takvog kalibra.Junajted u teskoj situaciji. Eksperiment Pogba Matic nije uspjeo.

avatar
mrancic
Wednesday, 18.07.2018
16:23

Isti slučaj kao De Marija.Ali ima ih Murinjo dvojicu.Tu je i Marsijal.Čitam gluposti da će kupiti Varana.Biće teška sezona za Junajted.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 18.07.2018
10:47

Nista od ovo , bar ovo leto , naredno , ko zna ? Ako ne igra kako treba i ako bude opet odnos sa Mou ovakav ....

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 18.07.2018
10:13

Da li ljudi koji osporavaju Pogbu njega uopste gledaju ili samo odu na goal.com ili neki drugi portal i vide samo statistiku? On nema statistiku jer on nije tip igraca kojeg mozes da ocenis na osnovu statistike. Decko je retka vrsta veznog igraca, visok, strahovito snazan, odlican u skok igri, a sa fantasticnim osecajem za pas igru i savrsenom tehnikom, za svoju visinu vrlo brz i pokretljiv. Ali on ne moze da igra Mourinhovu defanzivnu taktiku jer on nije def. vezni igrac, on nije destruktivac, nije pitbul koji ce da jurca po terenu 90 minuta... on je kreativni vezni fudbaler koji ume da stvara sanse svojim napadacima i pas igrom i lucidnoscu cepa protivnicke linije... ali iza sebe mora da ima igrace koji ce raditi prljav posao za njega. Desam je to ukapirao, dao mu Matuidija i Kantea... epilog je to da je Francuska svetski prvak.

avatar
Ser Keba
Thursday, 19.07.2018
10:28

On je u Junajted doveden da bude kreator igre, a on to ne zna da radi, u Juventusu je iza ledja imao Pirla, ne bih se slozio da je to bio destruktivac, vec majstor kakvog cemo tesko skoro videti. U Francuskoj je znake zivota i toga sto bi mogao da bude poceo da pokazuje od polufinala, pre toga par dobrih poteza i to je to, slazem se da ima talenat, ali za sada je to sve, dva tri dobra poteza u trenutku inspiracije i nista vise.

avatar
mrancic
Wednesday, 18.07.2018
09:12

Odlazi sigurno.Trebalo je drugojačije.Da ode Murinjo.Niko neće doći od velikih igrača dok je Junajted pod Murinjom.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 18.07.2018
18:25

Vec su dosli Pogba,Lukaku,Alexis,Matić

avatar
Boran83
Wednesday, 18.07.2018
08:54

Ovom Rajoli se najvise isplati da Pogba svake godine promeni klub da bi svaki put uzeo proviziju od 10 miliona

avatar
Algebrons
Wednesday, 18.07.2018
08:49

Šta tu Murinjo ima ''da čuje, ili ne'', ukoliko postoji ona klauzula koja važi samo za Juventus (o kojoj ste pisali pre neki dan)? Vi iz dana u dan sebe pobijate sa vestima - danas pišete ''ekskluzivu'', a onda sutra, onako spontano, pobijete tu istu ''ekskluzivu''.