Pogbin plan odlaska, nije da se ne sviđa navijačima Junajteda!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.09.2019.
10:53
Izvor: Sportske.net

Čini se da je većina za to da ga se otarase i to bi moglo da se desi već u januaru.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Pol Pogba neće odustati.

Jedino je to sigurno posle leta u kome nije uspeo u nameri da napusti Mančester Junajted.

Naime, Francuz je odbio da razgovara o novom ugovoru, objasnio da nije promenio odluku i da nema nameru da ostane u klubu, pa je jasno da bi "Đavoli" morali da ga prodaju narednog leta. Ili, kako se Pogba nada, transfer bi mogao da usledi u januaru.

Naime, njegova procena je da će Junajted biti daleko od bitnih stvari, pogotovo što ovo već počinje da deluje kao tranziciona sezona i da bi klub eventualnim dovođenjem Džejdona Sanča mogao da postane prijemčiviji za ponude Reala ili Juventusa već u januaru.

Što se Reala tiče, ključno pitanje je hoće li Zidan ostati na klupi, ako se vrati Murinjo, kako se šuška, Pogbi su zatvorena vrata.

Što se tiče Juventusa, nadaju se da će uspeti u onome što nisu letos, osloboditi se nekoliko igrača, verovatno Dibale i Mandžukića koji će imati ponude što bi moglo da znači da Juve ima novac za povratak Francuza.

Njemu je stalo jedino da ode iz Junajteda, a kako igra ove sezone, kao i prošle, čini se da niko neće žaliti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 04.09.2019
00:33

Kupovina Sancha nema nikakve veze sa Pogbom, niti igraju istu poziciju niti sta, uz to MANU ima novac. Pogbu prodati na zimu i za taj novac dovesti R. Nevesa i C. Solera. Smarate vise sa Juventusom jer on nikad i nije bio opcija za Pogbu. On je zelio u preci u Real a nigdje nije pominjao da se zeli vratiti u Juve.

avatar
Adi237
Tuesday, 03.09.2019
18:47

Poklonite ga realu samo ga sklonite rusi sve u svlacionici...a kako igra pa to je blago receno smjesno...e za ovo je kriva uprava jel htio ici prodas ga i kupis vezne igrace umjesto njega bilo je dosta dobrih veznih koji su se mogli dovesti sad neka se pate i treba im to sa njim u timu isto ko i bez njega junajted svaki put kad je on u timu ima igraca manje. Ostaje jos jedan veliki problem opste je poznato da klubovi u januaru ne prave velike transfere tako da tesko da ce dovesti i brunu ili eriksena ili bilo kojeg drugog kvalitetnog veznog igraca.

avatar
Аполо
Tuesday, 03.09.2019
14:24

Obavezno ga prodati u januaru ako je ikako moguce i raditi na popunjavanju deficitarnih pozicija.

avatar
Filip1878
Tuesday, 03.09.2019
13:54

Junajted je daleko od bitnih stvari baš zbog Pogbe. Zato što veruju da od razmaženog klinca mogu da naprave lidera ekipe.

avatar
Marko HM
Tuesday, 03.09.2019
13:26

I nama je jedino stalo da ode iz Junajteda!

avatar
Mangus
Tuesday, 03.09.2019
11:43

Ako juventus dogovori dolazak Eriksena za dzabe sledece leto, nece ici po Pogbu. Imaju Rabioa, Remzija, Pjanica, Bentankura, Cana. Prodace Kediru i Matuidija i verovatno Cana do sledeceg leta i imace prejak vezni red. Pogba im ne treba ni ich.

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 04.09.2019
00:30

Pogba nikad nije rekao da se zeli vratiti u Juve vec da zeli preci u Real