Pogba želi da ode, ali Junajted je postavio astronomsku cenu!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 26.09.2018.
15:56
Izvor: Sportske.net

Da li će Portugalac ostati, a Francuz otići iz kluba?

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Junajted je šokantno izgubio od Derbija u Liga kupu, u klubu je trenutno vrlo loša atmosfera, navijači su besni, a krivica je svaljena na Pogbu i Murinja.

Svi su znali da su Pol Pogba i Žoze Murinjo u lošim odnosima, ali ono što se jutros dogodilo na treningu Junajteda je šokiralo sve. Poruka je jasna, ne mogu obojica da ostanu na "Old Trafordu".

Pogba želi da napusti Junajted, a klubovi poput Barselone, Real Madrida i Juventusa stoje u redu i čekaju da krenu svim silama po francuskog vezistu.

Kako prenose engleski mediji, klub iz Mančestera nije spreman da proda Pogbu, koji ima još tri godine u ugovoru, a kako određeni mediji javljaju, "Crveni Đavoli" su postavili astronomsku klauzulu koja iznosi 200 miliona funti (224 miliona evra), pa ukoliko bi neko platio obeštećenje i doveo Pogbu u svoje redove, on bi ponovo bio najplaćeniji igrač na svetu i prestigao bi Nejmara, koga je PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra.

Agent Pola Pogbe, Mino Rajola je dobio ogroman broj pitanja koja su vezana za njegovog igrača. Pitanja poput "Da li Pogba odlazi u Barselonu", "Da li je nesrećan u Junajtedu", a na sva moguća pitanja, novinari su dobili odgovor - "Nemam komentar".

Ko će napustiti "Teatar snova", Murinjo ili Pogba, ili čak obojica?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Wednesday, 26.09.2018
21:22

Људи, да се не лажемо,Погба је играчина. Ово у Јунајтеду је до Муриња. Сигуран сам да би код Зидана био много бољи од овога што тренутно показује. Не мора да буде Зидан (али њега прижељкујем највише),било који други тренер који форсира нападачки фудбал. Јунајтед има тако добре офанзивне играче да је грех да играју за Мурињову антифудбалску тактику. Јунајтед што пре мора да се реши Муриња. Што пре. #MUFC

avatar
bebel
Wednesday, 26.09.2018
19:59

Pogba je novi Baloteli - navodno jako talentiran, iako taj talent još nisam primijetio, ali definitivno neuračunljiva osoba. Ko za ovo da taj silni novac, tek taj nije normalan.

avatar
Raiola M.
Wednesday, 26.09.2018
19:51

Treba biti realan. Murinjo je prošle sezone bio drugi sa UTD-om. Drga stvar je što je City napravio nešto spektakularno. Murinjo nije cvećka, ali Pogba je daleko od vrhunske klase. Lako se kurčiti u seriji A kada igraš u prejakom Juventusu ili prejakoj reprezentaciji Francuske. Neka pogura tim kad je teško.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 27.09.2018
10:05

Evo i od tebe docekao sjajan komentar svaka cast ali bas svaka cast

avatar
Raiola M.
Friday, 28.09.2018
12:13

Ja sam uvek realan. Pozdrav :-)

avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 26.09.2018
16:37

I jedan i drugi. Prvi jer nije doneo nista bolje u odnosu na prethodnike i sto je dozvolio da jedan veliki klub postane skup mediokriteta prema kom nijedan slabiji protivnik vise ne pokazuje postovanje a drugi jer misli da je Mesi i da moze da radi sta hoce,da bar pokazuje rezultate i igru ali on je decko je umisljen do kraja. Obojica out za bolji Junajted.

avatar
Mangus
Wednesday, 26.09.2018
16:35

Pogba je mlad, i podlozan uticaju koji na njega ima menadzer, pare, sponzori... Fali mu konstantnost i fokus na igru. Ali, pokazao je to u Juventusu, kad ima pravog trenera, onda je igracina.
UTD-u je pametnije da se resi Murinja, koji nije unapredio klub za ove 2,3 sezone koliko je tu, cak ga je unazadio, i kod kog prakticno nijedan igrac osim drvosece Felainija ne igra kako treba, nego Pogbe koji im moze mnogo doneti sa pravim trenerom. Nemoguce je da Pogba, Sancez, Marsijal, Mata, Fred... Da svi lose igraju kod Murinja, a da su dobro igrali u proslim klubovima

avatar
Man united
Thursday, 27.09.2018
14:39

Санчез ни у Арсеналу задњу сезону није блистао. Марсијал и Мата ни пре Муриња нису играли врхунски фудбал. Фред је тек стигао, рано је о њему говорити. Лако је уперити прстом и рећи Мурињо је крив за све. Само, бојим се да је ситуација ипак мало компликованија.

avatar
Mangus
Friday, 28.09.2018
09:54

Mata pre Murinja nije igrao vrhunski fudbaL? Bio je najbolji igrac sampionskog tima Celzija, odlicna prva sezona u UTD-u... Marsijal ok, bio je potencijal, nije ga dostigao. A Sancez je bio vrlo dobar s obzirom na okolnosti, da zna da ce otici i da nema ambiciju da igra.

avatar
Misosesic
Wednesday, 26.09.2018
16:21

Mancester postupa nelogično imaš otvoren sukob u klubu tim ispaša loši rezultati sve zbog Pogbe i Murinja.A onda za tog istog Pogbu koji nije ništa pokazao od dolaska u ManUTD ti tražiš 224 miliona evra.Pa to niko neće plati svi ce biti u fazonu tonite VI i dalje sa Pogbom i Murinjom.Umjesto da izvuku pare koje su potrošili na njega 120M i da budeš sretan ako neko i to bude hteo da plati ti udvostrucavas cenu.Pogba trenutno po svojim igrama i formom ne vredi ni 80 miliona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 26.09.2018
16:01

Real ga ne zeli dok je on sa rajolom

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 26.09.2018
16:52

Sta ce Realu taj cirkuzant i bez Rajole? Kazemiro, Isko, Modric i Kros su svi bolji od njega. Sebaljos i Kovacic odlicne mladje zamene.

avatar
Amalainter
Wednesday, 26.09.2018
16:56

Mislim da ga Real ni bez Rajole ne zeli..To nije igrac za takav klub