Pogba veruje u čuda, Solskjer sprečio dovođenje zamene, evo i zbog čega!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 15.08.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Pogba se i dalje nada, ali potrebno je čudo da napusti klub. Šta je ovog leta učinio Solskjer i zbog čega je propao praktično dogovoreni transfer?

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Priča je gotova, mada Pol Pogba odbija da veruje da je tako. Španski i engleski mediji pišu da je Francuz i dalje čvrst u nameri da napusti klub, ali to je veoma teško videti do kraja ovog prelaznog roka, jer Junajted nije obezbedio zamenu.

Ni startna pobeda protiv Čelsija, ni namera Soslkjera da tim podredi njegovoj igri, ni obećanje novog astronomskog ugovora nisu ubedili Francuza.

On veruje u preokret u finišu, mada nije jasno kako će Real naći 200 miliona evra, ako ne proda igrače. Doduše, i da se to desi, teško da bi Junajted prihvatio da ovog leta pusti Pogbu.

Zbog čega nije dovedena zamena?

Soslkjer je sprečio transfer Bruna Fernandeša, tvrde Englezi.

Naime, posle detaljne analize i skautske procene došlo se do zaključka da vezni igrač koji je postigao najviše golova u Evropi prošle sezone nije fudbaler za "Đavole".

Razlog?

Fernandeš je igrač koji često gubi loptu, pokušava riskantnije poteze, njegov procenat kompletiranih pasova je oko 75%.

To je malo čak i u odnosu na Pogbu iz prošle sezone kome se to zameralo, a ima preko 80%, baš kao i De Brajne koji igra na sličnoj poziciji, bliže golu.

Zbog toga, iako postoji priča da će Junajted kupiti Portugalca na zimu kako bi ga pripremio za Pogbinog naslednika, čini se da fudbaler ne zadovoljava kriterijume Norvežanina.

Što se Pogbe tiče, ne postoji ni najmanja šansa da do 2. avgusta, dok traje prelazni rok u Španiji napusti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Thursday, 15.08.2019
14:02

Dobra slika Vlajko, liči na tebe

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 15.08.2019
10:52

Do 2. Augusta nece sigurno mijenjat tim ako se misli na ovu godinu 😂

avatar
yboyka525
Thursday, 15.08.2019
10:04

Ne znam sta sprecava UTD da pojuri nekog proverenog top veznjaka tipa Verati, Alkantara, Kros, Eriksen... Ne vidim razlog da nekoga preplate, a rizikuju... Kada bih ja imao moc da se pitam u UTD, platio bih koliko kostaju Genduzi, i Kros ili Verati.