Pogba se sprema za transfer, slika obišla svet...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.12.2018.
10:28
Izvor: Sportske.net

Sa jednim od najboljih drugova u Parizu, dok Rajola pregovara...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Da li ćemo videti rasplet koji zvuči neverovatno.

Rajola je juče sa Nedvedom pregovarao oko povratka Pola Pogbe, Murinjo je spreman da ga čak pusti na pozajmicu sa pravom otkupa, ali, kako rekosmo, pitanje je, koliko će Murinjo još ostati na klupi.

Sa druge strane, i ako Karik preuzme kormilo tima, priča se da on deli mišljenje šefa, kao i većine igrača, da je Pogba nesnosan, da je virus u svlačionici i da bi bilo najbolje da ode.

Junajted ipak ima neke druge, pre svega marketinške rezone da zadrži Francuza, ali je problem što kada ne igra, on baš mnogo i ne koristi na tom planu, odnosno cena mu pada, ali i interesovanje navijača.

Pogba je juče bio u Parizu, razlog baš marketing, ono što mu Murinjo i najviše zamera da je mnogo više posvećen stvarima van terena. Ali, ovo su bile sponzorske obaveze, povratak u rodni grad nije iskoristio da pregovara sa PSŽ, ne pada mu na pamet da zaigra u Francuskoj, video se sa jednim od najboljih prijatelja Dibalom.

Ni jedan, ni drugi, ne kriju da su u svakodnevnom kontaktu, da mu Dibala prenosi sve što se dešava i uverava ga da ga Juve čeka raširenih ruku. Jednostavno, Pogba bi se u Torinu osećao među svojima, ostavio je prijatelje, navijači ga obožavaju, mada ima i onih koji smatraju da on u ovako jakom Juventusu nema mesta.

Sa druge strane, činjenica je da je Juve mnogo jači od Junajteda, da Pogba ne bi bio pod pritiskom i da bi mogao da igra slično kao u reprezentaciji Francuske, tačnije da bude pošteđen imperativa i nerealnih očekivanja.

U svakom slučaju, čeka se januar, mišljenja su podeljena, priča se da će Junajted tražiti Aleksa Sandra, ali Juve sigurno neće pustiti Brazilca do leta, nema zamenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Tuesday, 18.12.2018
16:23

PA NEKA SE SPREMA MANEKEN...IONAKO SAMO NA TERENU NAMESTA KOSU KOPACKE ITD...PREVARA OD IGRACA.

avatar
Japanac
Tuesday, 18.12.2018
21:14

Namesta kosu u Utd ,u Juve je bio medju najboljih veznih igraca u svetu...

avatar
deki trbic
Wednesday, 19.12.2018
08:54

Lako je igrati u timu koji se proseta ligom

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 19.12.2018
03:14

Cak ni u Juveu nije bio u top3 pored Pirla, Vidala i Markizija.

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 18.12.2018
15:05
avatar
ForzaJuve
Tuesday, 18.12.2018
14:31

Čisto sumnjam da će se vratiti, ali bi to bio vrhunski potez u svakom smislu

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 18.12.2018
13:40

Ako se desi da ode garantujem da ce da progira jer kod Murinja niko ne igra kako treba.Valjda pravi trener od losijih igraca napravi bolje a od dobrih vrhunske to je Klop pokazao a Murinjo radi potpuno suprotno.

avatar
Antihepi
Tuesday, 18.12.2018
12:13

Даће Бог да оде и Погба,као што је отишао Мурињо. Надам се да ће на лето бити чистка. Џоунс,Рохо,Дармијан,Алексис,Погба. Сви на продају. Појачања на месту штопера и десног крила,као и замена за Погбу.