Pogba odlazi, Junajted ne haje - "Đavoli" dovode boljeg?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 24.05.2020.
16:19
Izvor: Sportske.net

Korona pandemija dosta uticala na cenu veznog igrača.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako deluje Mančester Junajted se ponovo sprema da izgubi Pola Pogbu.

Francuz je u par navrata pokazivao nezadovoljstvo iako je po povratku iz Juventusa rađeno sve kako bi bio prva zvezda tima. I sada deluje da je Francuz na korak od 'povratka' u Torino, Rajola ima odličnu saradnju sa Nedvedom.

Pogbin 'naslednik' bi mogao da bude Džek Griliš ukoliko se Junajted odluči za domaću kupovinu, ali pojedini španski, a i engleski mediji pišu kako su "đavoli" na korak od akvizicije Saula iz Atletiko Madrida.

Sada su poznati i novi detalji.

Španac je odličan igrač a i davnašnja želja Vudvorda ekipa samo što su "jorgandžije" u prošlim pregovorima zahtevali basnoslovne cifre.

Španski izvori navode da bi korona pandemija mogla umanjiti apetite ekipe sa "Vande Metropolitano" te bi Niguez bio dostupan za svega 70 miliona funti.

Saul

Naravno prvo se mora sačekati 'PogbaOUT' da bi Španac, ili nada Birmingema u vidu Griliša zaigrala na "Old Trafordu". 

Baner ispravka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 25.05.2020
10:38

Idi vise ocima ne mogu da te gledam...80milki i putuj igumane. Objavi odmah na Insta kako je novi klub tvoja kuca i porodica,samo idi vise Insta covece

avatar
RedDevilSRB
Sunday, 24.05.2020
17:12

Meni se Saul neverovatno sviđa kao igrač. Dobar u oba pravca, borac, daje 110% za ekipu. Pogba je glorifikovani cirkuzant. Neko ko može svaku utakmicu da preokrene ali samo ako je zadovoljan frizuricom tog dana. Gledao sam ga i u prvom mandatu u Junajtedu i znao sam da će biti svetska klasa ali dečko je toliko nezainteresovan za ekipu da mi uopšte nije jasno zašto se vraćao? Ako se ovo ostvari, ja ću biti i više nego zadovoljan.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 24.05.2020
17:59

Ne znam zasto si dobio minus kad sve stoji sto si rekao...

avatar
Moljonazo style
Sunday, 24.05.2020
21:07

Sve se slazem sa opisom njegovim ali ima i druga strana zileta a to su felaini erera smoling jones matic marsijal rasford jang i ostali balvani sa kojima je morao da pika fudbal to ti je isto kao kad udjes u partiju csgo da igras i ostatak tima ti cine toksicni rusi kojima je prva recenica rush b cuka bljat mislim da otkines.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 24.05.2020
16:50

Samo Saul moze da zamjeni Pogbu, Grealish nikako