Pogba "odjavljen", Ole već našao zamenu, dva igrača stižu u januaru!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.09.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net

Najnoviji Pogbin zahtev doveo do prekida razgovora, sve je jasno, ovo je plan "Đavola".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da će Junajted prekinuti pregovore sa Polom Pogbom koji i ne postoje jer je Francuz tražio 35 miliona evra po sezoni. Sada prima duplo manje, povećao je cenu, iako je klub bio spreman da mu plati oko 25 miliona.

Jasno je, Pogba diže granicu kako bi naterao "Đavole" da ga prodaju, ali oni neće spustiti cenu, oko 180 miliona, gledaju ka Realu i Juventusu.

Navodno je i Solskjeru jasno, tražio je od Vudvarda da već na zimu nađe zamenu za Pogbu, prva meta je Kristijan Eriksen kome ističe ugovor na leto. Junajted je spreman da plati nekoliko desetina miliona Leviju za igrača koga će izgubiti narednog leta bez obeštećenja.

Osnovna Solskjerova ideja je da Eriksen iskoristi proleće da preuzme konce jer je Ole uveren da ne treba trpeti Pogbu i da klub mora da ga proda na leto.

Takođe, u januaru bi trebalo da stigne i Mario Mandžukić koji će biti alternativa za Rašforda, dok je Dibala nemoguća misija.

"Đavoli" hoće još Sanča, novac od Pogbe bi mogao da bude upotrebljen za dovođenje talentovanog Engleza, a gledaju još MekGina iz Vile, kao i Longstafa iz Njukasla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefMU
Saturday, 28.09.2019
23:50

Ma kakav Eriksen crnii.. dao bih Pogbu Realu ali JEdino za Krosa, ako ga Zidan bas toliko zeli izvolte, i dovesti ili Fernandesa ili Haretza iz Bajera, sto se naravno nece desiti. Gle cuda da Junajted ima "kicmu" i zna sta da radi....

avatar
Jasminn
Saturday, 28.09.2019
19:44

Sve to zvuci fino dok citam sta je autor teksta napisao, ali kao i obicno poslije nista od toga ne ispadne tako. Kazem za sve sta napisu ne mislim za MU

avatar
Man.United99
Saturday, 28.09.2019
17:14

Velika je freska sto Pogba nije prodan ljetos. Umisljen fudbaler koji ima dobrog menadžera i sponzore koji ga guraju

avatar
StefMU
Saturday, 28.09.2019
23:53

Secem glavu ako on ne bude bio jedan od, ako ne i najbolji igrac u koji god sledeci tim otisao.. kao Di Maria, Lukaku, Depaj itd

avatar
Аполо
Saturday, 28.09.2019
13:31

Skroz legitimne mete za januar, a od prodaje Pogbe sledeće leto pametnije realizovati transfere. Smešno je da imamo toliko para a nismo u stanju da pokrijemo deficitarne pozicije.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 29.09.2019
18:06

Niko nece da dodje tamo, cak i ovi sto hoce dolaze samo ako budu preplaceni.