Pogba ne zna gde će igrati sledeće sezone, ali zna gde neće!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.05.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Trenutno je u rodnom gradu, no, to navodi na pogrešne zaključke. O trejdu ne razmišlja, mada je sve moguće. Jedina izvesnost i jedino što ga zanima je Mundijal!

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Pol Pogba je izazvao sumnju u ostanak u Junajtedu, ali je odbacio mogućnost da završi u Pari Sen Žermenu. Na kraju krajeva, to je jedina moguća opcija, španski klubovi nisu zainteresovani, Juve nema novac.

On je pominjao kao deo paketa za Nejmara.

Trenutno je u Parizu.

"Ja sam rođen ovde, ovde mi živi mama, ali moji navijaju za Marsej, ne za PSŽ, tako da nisam nikada bio zagrejan za klub iz Pariza. Imaju dobar tim, lep je stadion, ali sada za to nije vreme" kaže Francuz.

Ne zna šta će se dešavati na leto.

"Imam ugovor i to je sigurno, samo to u fudbalu ništa ne garantuje. Imao sam problema, mentalnih pre svega. Murinjo me ostavljao na klupi, ali mi je i davao traku, hrabrio me. Ne moram da bude najbolji drug sa trenerom, ja sam profesionalac, prihvatam sve odluke. Ko zna šta će biti, ali ne razmišljam o transferu, niti mi je želja da odem, mislim samo o Mundijalu i mojoj Francuskoj", rekao je na kraju Pogba.

Iako mediji pokušavaju da naprave priču da želi da ode, čini se da nema opcija, a i da ga Junajted ne bi pustio, osim u slučaju neke ogromne ponude...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Tuesday, 22.05.2018
22:01

Pa i ne treba da ode, top igrac sa prevelikim potencijalom. Samo treba da se uozbilji, i da do kraja sezone igra onako kako je zapoceo ovu.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 21.05.2018
11:43

On ne zna , ali zato svi mi znamo ... Pogadjate ? Bas u MU , kakvo iznenadjenje !!!

avatar
FanEngleskogfudbala
Monday, 21.05.2018
11:21

Ma ostaje on sigurno u Junajtedu.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
20:41

Na Murinjovu veliku zalost.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 21.05.2018
09:29

Junajtedu sada treba samo malo vremena da se to sve uklopi,ne mozes dovoditi igrace na kamion kao sto je Zvezda radila prethodnih godina i jos imati 10 igraca koji su jedva za cempionsip i ocekivati sve pehare. Licno mislim da ce tesko do trofeja i sledece sezone,jer je Murinjo i ove sezone previse menjao startnih 11 sto znaci da ni on sam ne zna ko bi trebao da mu igra,bice opet u top4 to nema sumnje,a one tamo sezone,uzimaju titulu.