Pogba bi na jednu, Brazilac na drugu stranu?

Autor: Boris Jovanović
utorak 20.11.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Obojica nezadovoljni, ali teško da ima prostora za dogovor...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Italijanski mediji insistiraju, Pol Pogba želi natrag u Juventus. Nakon što je to rekao navijačima pod južno tribinom "Alijanca", on je u razgovoru sa bivšim klupskim drugovima ponovio da je njegova namera da ponovo obuče crno-beli dres.

Problem je plata, mada bi Juventus učinio napor da se oslobodi nekoliko igrača, pominju se prodaje Mandžukića, ali eventualno i Kedire i Kuadrada, kako bi otvorio prostor za Pogbina primanja, kao i u Ronaldovom slučaju, deo bi platiti sponzori.

Ipak, teško je zamisliti da će Junajted pustiti Pogbu koji očigledno priča u izjavama jedno, a planira nešto sasvim drugo.

I u Juventusu jedan igrač želi da ode, i to u Englesku, u pitanju je Aleks Sandro, njega je Junajted želeo, ali pošto je proigrao Šo, taj transfer nije realan. Onaj u Siti ili Čelsi jeste, cena je oko 50 miliona, Juve čeka Marsela, kao i da se vrati povređeni Spinacola, pregovori sa Brazilcem oko novog ugovora ne postoje, sigurno mu neće duplirati platu i pristati na 5 miliona evra koliko traži.

Mediji veruju da će Juve osim Sandra, prodati još tri ili četiri igrača na leto, podmladiti tim, dovesti De Lihta iz Ajaksa, ali da prva meta, pre svega iz marketinških razloga ostaje Pogba...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 20.11.2018
14:27

Alex Sandro nam uopste nije neophodan jedino Dybala dolazi u obzir uz neku nasu doplatu

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 20.11.2018
15:34
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 20.11.2018
13:41

Pogba nam ne treba , de Lihta mozda