Podolski se NE vraća u Arsenal!?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.05.2015.
16:46
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama engleskih medija, Arsenal bi mogao da ostane bez Lukasa Podolskog za narednu sezonu.

Beta/AP Photo/Paolo Giovannini
Beta/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Lukas Podoski ove sezone igra u Interu na pozajmici iz Arsenala, ali je nekoliko puta nagovestio da će se vratiti u taj tim na kraju ove sezone.

Nije pokazao ništa posebno na ovoj pozajmici, postigao je svega jedan gol, a njegov Inter je tri boda daleko od plasmana u Evropu.

Prema svemu sudeći, on se ipak neće vraćati u Arsenal na kraju ove sezone, pišu engleski mediji.

Podolski bi trebalo naredne nedelje već da bude na lekarskim pregledima u Galatasaraju, ali nije hteo ništa da potvrdi u svojoj izjavi.

"Ne mogu da vam potvrdim ništa. Imam još godinu dana ugovora sa Arsenalom, ali jesam razgovarao sa drugim klubovima. Otvoren sam za svakog.", rekao je on.

Prema nekim informacijama, Galatasaraj je spreman da plati 9 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 30.05.2015
23:06

Mislim da je potreban Arsenalu, s obzirom da je ovaj Velbek vise povredjen nego sto igra.

avatar
Totti10
Saturday, 30.05.2015
18:41

Wenger je u svojoj karijeri dosta igraca doveo ali nije iskoristio njihov pun potencijal,a to je sad slucaj i sa Podolskim kao i mnogim drugim, i to je jedina greska Arsenala sto guvi dobre igrace guranjem u vatru mladjih neiskusnijih igraca koji pruzaju lose partije kada je to najbitnije.Zato su i gubili titule svih ovih godina jer nisu imali upravo ovakve igrace tj. bili su rezerve kada su trebali da igraju.Arsenal bi odavno otplatio stdion da su igrali oni koji su tada trebali jer pare od transfera sto su dobijali su mogli popuniti osvajanjem 2-3 Premijer lige u poslednjih 7-8 godina,ali to nije bio slucaj.Sada trenutno Arsenal moze da osvaja kupove posto nece imati sansi sa ovakvom ekipom bez ogromnih ulaganja u PL pored Celsija,Sitija,Utd.ai naravno nece potrositi preko 100 miliona jer to nije Wengerov stil.

avatar
Stefan123
Saturday, 30.05.2015
18:27

Bolje mu je u inter nego u arsenal

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 30.05.2015
17:53

Bolje za njega a i za nas da ode u drugi klub...

avatar
Bane_Arsenal
Saturday, 30.05.2015
17:43

Bolje ti je nemoj,sjebače ti wenger karijeru ( a to ti je i uradio ) kao što je sjebo Arshavinu

avatar
ManUtdSrbija
Sunday, 31.05.2015
13:15

Pitanje za sportske.net, da li je moguce da odobravate komentare sa psovkama, a meni i mnogima drugim ne odobravate komentare gde jedna jedina rec ne vredja nikoga na ovom sajtu? Ovo nije fer prema mnogima, izgubicete mnogo ljudi koji vole da iznesu svoje misljenje.

avatar
Denis Split
Saturday, 30.05.2015
17:26

Realno, nema mjesta za njega. Krila zauzeta, na jednom Walcott i Ox, na drugom Alexis i može Weblz. I ne zaboravimo i Joela ako se bude vraca. U napadu Giroud i sad vjerojatno ako dodje J.Martinez. Poldi je samo dobar kao supersub, za prvu nije. Realno je da se vrati u Njemacku, to je njegovo podrucje.

avatar
koki77
Saturday, 30.05.2015
17:01

Njemu bi bilo najbolje da se vrati u Njemacku.