Počinje operacija "Nejmar"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.01.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, ovo su koraci i ako budu pažljivo sprovedeni, videćemo najluđe stvari u istoriji fudbala. Sad, neko će reći da sve ostavlja otužan ukus, ali to je moderna igra...

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Španski mediji se ovih dana bave Realovim planovima za leto, ovog januara neće biti promena, osim što će stići Kepa, golman Bilbaoa, za koga su "Los Blankosi" platili klazulu od 20 miliona evra.

Perez nema nameru da ulaže veliki novac u januaru, tim pre što ne može da se oslobodi igrača koje namerava da proda, za velike transfere jun je pravo vreme.

Prema pisanju madridskih medija "Don Balona" i "Marke", neuspeh ove sezone, tačnije, nemogućnost da se odbrane španska ili evropska titula bi trebalo da bude okidač za pravi egzodus i oslobađanje od starijih igrača.

Prema tim informacijama, pregovori oko Bejla traju, ali dok Junajted nudi 70 miliona evra, Perez želi da vrati veći deo uloženog u Velšanina, cena Reala je 90 miliona. Ni to neće biti dovoljno, na listi za odlaske su Benzema, ali i Toni Kros.

Naime, u Realu razmatraju da Nemac bude prodat Junajtedu ili Pari Sen Žermenu kako bi se skupio novac za transfer Nejmara.

Prema tom scenariju, Brazilac bi posle Mundijala zatražio da ode iz Pariza i mada PSŽ to može da odbije, problem je nezadovoljan igrač. Oni bi u tom slučaju tražili oko 250 miliona evra, Real ima taj novac, ali mora da oslobodi platni fond.

Da li bi ovo značilo i odlazak Ronalda teško je reći, kolaju priče da bi on mogao u PSŽ, jedinu realnu opciju u Evropi, makar dok je Murinjo na klupi Junajteda. Uz Nejmara, Perez želi da dovede i Dibalu, zadrži mladi španski nukleus ekipe, ali i pokuša da dovede štopera.

Pisali smo, platio bi klauzulu za Umtitija, Barselona je u panici, pregovara sa Francuzom oko novog ugovora.

Svi ovi transferi, makar samo Nejmar i Dibala bi značili najveći potrošeni novac u istoriji fudbala u jednom prelaznom roku, rekord drži baš Real, Perez je na početku svog drugog mandata utrošio blizu 300 miliona doveo Ronalda, Kaku, Benzemu, Arbelou i Ćabija Alonsa, sada bi mogao da kupi samo dvojicu velikih imena, ali i da ponovo sruši sve rekorde...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 02.01.2018
15:14

Šta god da urade u jedno sam skoro siguran: sve što prodaju prodaće za duplo veće pare nego što realno vredi i tu im nema premca. I bez toga novac za Neymara im neće biti nikakav problem, a iz čisto marketinških razloga sigurno neće propustiti da ga dovedu ma koliko koštao. :D

avatar
Navijac Zvezde????⚪
Tuesday, 02.01.2018
15:12

A mozda da tim sledeceg leta izgleda ovako:4-3-1-2nKepa-Varan,Ramos,Karvahal,Marselo-Kros,Kasemeiro,Modric-Isko-Azar,IkardinPa na leto 2020. da bude:4-3-3nKepa-Marselo(Teo Ernandez),Markinjos, Varan,Karvahal-Kros(Sebaljos),Kasemeiro,Isko-Azar,Ikardi,AsensionRacunam da Navas, Ramos, Ronaldo, Bejl, Benzema i Modric odu do tad jer nece moci da igraju kao do sad, sem Navasa za kog nece imati mesta u timu.

avatar
The 8th King of Rome
Tuesday, 02.01.2018
14:29

Ukoliko se ne varam taj rekord Pereza iz 09 godine je srusio Gvardiola sa sitijem

avatar
scofield
Wednesday, 03.01.2018
01:49

Nije, falilo im je oko 20-30miliona.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 02.01.2018
12:46

Smori ovaj covek vise,ne mislim na Nejmara i Pereza.

avatar
Tuesday, 02.01.2018
12:26

sve razumem, ali sto Krosa da proda? on je uz Modrica glavni igrac na sredini terena!

avatar
pasa1
Tuesday, 02.01.2018
12:15

Nistel juce pisali, da Perez, dovodi Azara, i Kejna, danas eto Nejmar, i Dibala, koga sutra dovodi.. odakle vam informacije takve i da prodaje Krosa..

avatar
Tuesday, 02.01.2018
11:53

Ma daa... Sad ce da potrose milijardu i da kupe Azara,Kejna, Nejmara i Dibalu. Plus moguce Pogbu, Veratija, Umtitija i De Geu. Ma lagano ce oni ove transfere...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 02.01.2018
14:27

Pogba ne treba realu

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 02.01.2018
11:34

Realno,Real moze dovesti vrlo moguce sve i jednog igraca sem eto Mesija,Inieste i Pikea i to samo zato sto ne bi izdali klub,para imaju da u jednom roku potrose milijardu,trenera mogu kog pozele da dovedu,samo je pitanje sto Perez zeli. Nejmara ce sigurno dovesti jer je posle Ronalda marketinski najisplativiji,a ostalo je bas pitanje.

avatar
Oldboy
Tuesday, 02.01.2018
11:16

Šta bi bilo kad bi bilo...