Počelo je! "Pipita" digao sidro, sledi prava lavina!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 17.09.2020.
20:37
Izvor: Sportske.net

Oglasili se iz Juventusa.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kako je i zvanično potvrđeno, Gonzalo Iguain više nije fudbaler Juventusa.

Stigao je u klub leta 2016. godine, osvojio je tri titule u Seriji A sa "Starom damom", sada mu je klub izašao u susret, sporazumno su raskinuli saradnju, pa Argentinac ima odrešene ruke u izboru nove sredine.

Kako stoje stvari, to će biti Inter Majami, gde ga čeka Blaz Matuidi.

Odlazak "Pipite" označio je i početak prave lavine transfera.



Naime, njega će u Torinu zameniti Edin Džeko, koji je dugo velika želja "Bjankonera".

Bosanac se dogovorio sa "Starom damom", a uprava prvaka Italije je dogovorila i cifru sa Romom, platiće bivšeg igrača Volfsburga i Mančester sitija 15 miliona evra.

Da se transfer realizuje čekalo se da Roma pronađe zamenu za Džeka, uspeli su u tome, put Rima je krenuo Arkadijuš Milik iz Napolija, Poljak će "Vučicu" koštati 25 miliona evra sa sve bonusima, a bivši igrač Ajaksa će se novim klubom parafirati ugovor do leta 2025. godine.

Ostalo je još da svi pomenuti igrači odrade lekarske preglede, pa da sve bude i zvanično.



Što se tiče Luisa Suareza, o kojem takođe razmišljaju u Torinu, on je danas položio ispit za sticanje italijanskog državljanstva, pa će dobiti i pasoš te zemlje.

Ipak, Fabricio Romano tvrdi da pregovori sa Juventusom ne postoje i da je sada Atletiko najbliži Urugvajcu iz Barselone.

Pojavila se mogućnost da "El Pistolero" ostane u Barsi, ali Madriđani su se sada ozbiljno uključili u priču, ali navodno nisu spremni da plate obeštećenje.

Baner 1


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke