Počelo je, Juve prodao vezistu, doveo štopera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.05.2019.
18:18
Izvor: Sportske.net

Juventus danas završio dva transfera, sada je jasno da od nekih kombinacija nema ništa.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Rikardo Orsolini ostaje u Bolonji, ali sada kao igrač Emilijana, predsednik Saputo je odlučio da plati 15 miliona evra Juventusu za igrača koji je sa velikim uspehom igrao za Bolonju.

Orsolini je mladi reprezentativac, očekivalo se da ga Juve ponudi Fiorentini kao deo posla oko Kjeze, ili čak Laciju kao "kusur" za Sergeja-Milinković Savića, ali od toga nema ništa, šampion je izabrao novac.

U ugovor su uneli pravo prvenstva kupovine igrača, odnosno da mogu da izjednače najveću ponudu kad Orsolini bude odlazio iz Bolonje. Sam igrač je rekao još pre par dana da bi ostao još godinu u sadašnjem klubu i da ne namerava u Juventusu da sedi na klupi.

Dobijeni novac, Juve je odmah i potrošio, otkupili su turskog štopera Demirala od Sasuola. Momak koji je debitovao za reprezentaciju je bio u Sportingu iz Lisabona, pa na pozajmici u Alanji i na kraju u Sasuolu koji je otkupio njegov ugovor.

Preprodali su ga Juventusu, visoki štoper će sa Juveom na pripreme, Alegri ga je želeo u timu, a videćemo šta će reći novi trener. Ako se izbori za mesto, ovaj 21-godišnjak bi mogao da bude veliko pojačanje, u suprotnom, Juve će ga poslati na pozajmicu, moguće baš u Sasuolo, gde obično "parkiraju" svoje igrače...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 28.05.2019
21:10

Sasuolo je odvratna ekipa, kao i Udineze...Juventusove filijale koje protiv njih igraju sa 10% zelje i zalaganja. Steta sto bar jedna nije ispala

avatar
Gangula 2.0
Tuesday, 28.05.2019
19:34

Kasnije kad su kratki sa parama se zale kako im klub nije dao dovoljno

avatar
Nenadd
Tuesday, 28.05.2019
18:42

Al je pocelo..heahe...

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 28.05.2019
18:30

15 mil. Za random decka neverovatno koliko se parama vitla u poslednje vreme

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 28.05.2019
18:23