Počeli pregovori oko Jovića, sve ide po planu, zna se i cena?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
14:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neće biti nikakvih iznenađenja...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Pregovori između Real Madrida i Ajntrahta su počeli, i za sada sve ide po planu...

Zinedin Zidan želi novog napadač i iako se pojavljuje Raul De Tomas koji je na pozajmici u Rajo Valjekanu i kao takav nema pravo nastupa danas protiv Reala, matičnog kluba.

Međutim, to neće ometi Real da dovede Jovića, imaju dobre odnose sa Ajntrahtom, španski mediji tvrde da su pregovori počeli.

Pitanje je sume, ali se pominje 50 miliona evra, plus mladi Pedro, napadač iz drugog tima koji bi tako krenuo putem par Realovih igrača koji su bili na pozajmici u Frankurtu.

Ovih dana je pominjan i PSŽ kao opcija, pojavljivao se i Siti, ali Jović je blizu Reala, svakako da će, uz pretpostavlja se, Pogbu i Azara, plus Militaoa koji je već potpisao biti najskuplje pojačanje Madriđana u narednom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 02.05.2019
22:58

Ova utakmica je pokazatelj kakav amater,seoski trener vodi Celzi,umesto da izadje sa stavo da odmah zavrsi ovu utakmicu,posle revansa ima LE ima odmah Lester u gostima poslednje kolo PL,sad moras u revansu da strepis pa na Lester,mislim da Arsenal ovo uzima imamo gubitnika na klupi kad ga vidis izgleda gubitnicki sve sa svojom pojavom.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 04.05.2019
13:15

Hahahahah sto je smjesno i zalosno u svoj toj prici tu ima dosta istine u tvom opisu Sarrija .Ali bukvalno padam sa stolice na to seoski provinciski trener hahahah bukvalno ko da smo ga pokupili iz neke kafane sa onom cigarom samo mu fali casica rakije i da vodi tim .Tacno lik takticki 0 bodova i svaki gotovo derbi u PL ili je gubio ili nerjeseno. imao sam visoko misljenje o njemu na osnovu prikazane igre sa Napolijem jer su igrali napadacki sa presingom ali kada pogledas da covjek ima 60 godina a u trenerskoj karijeri nijedan veci trofej zapitas se zasto Celzi ako isti doticni ostane ce poprimiti gubitnicki mentalitet a uvjek nas je krasio sampionski .

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 28.04.2019
16:22

Za biser Zvezdine skole fudbala otimaju se evropski velikani jer znaju da se majstori fudbala stvaraju na Marakani.