Počeli pregovori Juventusa i Rajole!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.12.2018.
21:54
Izvor: Sportske.net

Poznati agent se sastao sa čelnicima "Stare dame".

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Danas su se prema informacijama iz Italije sastali poznati fudbalski agent Mino Rajola i čelnici fudbalskog kluba Juventus.

Teme sastanka su bile brojne, jedna od njih je i produžetak saradnje između "Bjankonera" i talentovanog Moisea Keana. Juve želi da produži saradnju sa talentovanim napadačem, ideja je da Kean, inače Rajolin klijent, parafira dugoročan ugovor sa klubom iz Torina.

Govorilo se i o drugim temama, tačnije o drugim Rajolinim klijentima, sa daleko većom reputacijom u svetskom fudbalu.

Reč je o Polu Pogbi, ali i Matisu De Lihtu, talentovanom mladiću koji je danas takođe boravio u Torinu.

Ipak, što se tiče Holanđanina, Italijani prenose da je Barselona i dalje u pol poziciji za njegov potpis, ali je sada jasno da je i Juve ozbiljan po pitanju njegovog angažovanja.

Kada je vezista Mančester junajteda u pitanju, nije tajna da bi u Juventusu ponovo voleli da sarađuju sa Francuzem, koji se nalazi u lošoj situaciji na "Old Trafordu", u lošim odnosima je sa Murinjom i nije ga bilo na terenu u nekoliko poslednjih utakmica, zaključno sa derbijem protiv Liverpula.

Ipak, pitanje je da li je Junajted spreman da se odrekne Francuza, a iako jeste, da li Juve može da ispuni njihove zahteve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 18.12.2018
09:47

Prodati to za dobre pare i kupiti vezistu pre štopera.Junajtedu fali organizator igre i napadač pre štopera.Ima ih pet,valjda će se potrefiti neka kombinacija.Prošle godine primili skoro najmanje golova u PL.Stalno su pod pritiskom,niko ne brani i ne napada sredinu terena.Ako se ojača sredina i ubrza kontra možda se Tuhel i prevari.PSŽ je uljuljkan u Francuskoj ,pitanje kako će da jačim.Više zavisi od Murinja negotiate of njega.

avatar
Anonymous Official
Monday, 17.12.2018
23:25

Prije ce da leti Murinjo nego Pogba,bas ostvaruje bajne rezultate od kako Pogbe nema na terenu