Počela trka za Luku Jovića, dva velika kluba u igri, cena mu vrtoglavo raste!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.11.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski napadač je golgeterski eksplodirao ove sezone, sledi spektakularan transfer?

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Iako aktuelna sezona još nije došla ni do polovine, Luka Jović na svom kontu već ima devet postignutih golova u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

Znate već da bivši fudbaler Crvene zvezde u ovom bundesligašu igra na pozajmici iz lisabonske Benfike, uz opciju da Ajntraht do kraja sezone može da otkupi njegov ugovor za šest miliona evra.

S obzirom da Jović blista, nema sumnje da će Nemci to učiniti, a onda će i sam fudbaler i klub iz Frankfurta biti na slatkim mukama.

Portugalska ''A Bola'' već navodi da su Bajern i Napoli ušli u trku za Luku Jovića, a kada su u pitanju Bavarci, ključni čovek mogao bi da bude trener Niko Kovač, koji je prošle sezone sjajno sarađivao sa Jovićem u Ajntrahtu.

Ipak, trenutna Kovačeva pozicija u Bajernu je prilično ''klimava'', pa je pitanje da li će interesovanje za Jovića ostati na snazi ukoliko u nemačkom šampionu odluče da uskoro promene trenera.

Najvažnije je, naravno, da Jović nastavi sa golovima i odličnim igrama, a pomenuti izvor navodi da u Ajntrahtu posle otkupa Jovićevog ugovora mogu da očekuju i pet puta veću prodajnu cenu za srpskog fudbalera, od oko 30 miliona evra.

Ali, ima još vremena, čekamo epilog....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke