Počela je Rangnikova revolucija na "San Siru" - Prvi transfer dogovoren, Nemac želi i dva Srbina!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 14.06.2020.
14:49
Izvor: Sportske.net

Doživeće "Rosoneri" velike promene ovog leta.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Ispali su u petak veče iz kupa "Rosoneri" i praktično su se istog trenutka okrenuli pripremanju naredne sezone.

Sada je izvesno da je aktuelna izgubljena, nalaze se na 12 bodova od Lige šampiona (pritom Atalanta ima i utakmicu manje), muče ih i povrede, Pioli bi morao da izvede pravo čudo kako bi Ligu šampiona vratio na "San Siro".

Zbog toga postaje jasno da je bivši, a nije tajna da bi na mestu šefa struke trebalo da ga zameni nemački stručnjak Ralf Rangnik.

Nemac je velika želja izvršnog direktora Gazidisa, ima veliko iskustvo u radu sa mladim igračima i utisak je da je pravi čovek za sprovođenje revolicije na "San Siru".

Kako stvari stoje, on bi trebalo da dobije ulogu menadžera u Milanu, dakle preuzeće i posao sportskog direktora na sebe.

Kako prenosi "Sport Mediaset", sedam igrača Milana trenutno ima status nedodirljivih, a među njima su Điđi Donaruma, Alesio Romanjoli, Teo Ernandez, Frank Kesi, Ismael Benaser, Hakan Čalhanoglu i Ante Rebić.

Ostali igrači praktično svi mogu da idu, jasno, neće baš svi napustiti klub, ali bi većina mogla zaista da promeni sredinu već ovog leta, kako bi klub sakupio novac za nova pojačanja.

Kada su pojačanja u pitanju, prvo je već angažovano i to za džabe.

Kao što smo juče preneli, Pjer Kalulu će pojačati redove "Rosonera", u pitanju je 20-godišnji desni bek, koji dolazi kao slobodan igrač iz Olimpik Liona.

Utisak je da iza ovog tranfera stoji upravo Rangnik.

baner 9

To je samo početak, naredna želja "Rosonera" je mladi Tanži Kuasi iz Pari sen Žermena, koji bi takođe uskoro mogao da postane slobodan igrač.

"Sveci" još nisu produžili saradnju sa mladim defanzivcem, kojeg bi činjenica da bi u Milanu dobio više prostora mogla da natera da promeni sredinu i karijeru nastavi u Seriji A.

Ipak, neće Milan odbranu pojačavati samo talentovanim mladim igračima, žele i nešto proverenija i iskusnija pojačanja, a prvi na listi želja "Rosonera" je reprezentativac Srbije Nikola Milenković.

Milenkovic Mandragora Fiorentina Udineze

Imaju i "keca u rukavu", Fiorentina je zainteresovana za Lukaša Paketu, pa bi dve strane mogle da obave trampu.

Što se tiče veznog reda, glavne mete su sjajni Mađar iz Salcburga Dominik Šobošlaj, kao i talentovani vezista Benfike Florentino Luis.

I na kraju, napad, Ibrahimović izvesno odlazi, a nije tajna da je prva želja Milana još jedan reprezentativac Srbije, Luka Jović.

Navodno je i sam fudbaler pristao na ponudu "Rosonera", koji žele da ga upare sa Rebićem, sa kojim je igrao sjajno u tandemu u Ajntrahtu iz Frankfurta.

baner 10


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 14.06.2020
15:53

Pa naravno , sta je Nemac bez dva Srbina

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 14.06.2020
15:40

Donaruma/Rajković- Ivanović (Kalulu), Milenković (Gabia), Romanjoli (Pavlović ako ovaj nekada ode), Ernandez- Kesi (Krunić/Grujić 😃), Benaser- Rebić, Milinković-Savić/Tadić/Pavlović (Lazar), Stevanović/Kostić- Jović.

avatar
Jagger86
Monday, 15.06.2020
10:54

Ti ko da igras Master Ligu , a ne znas da promenis trazenje igraca van Srbije XD

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 14.06.2020
15:37

Kakva crna Liga šampiona 🤣 Nije Šobošlaji nego Soboslai, i ja sam prvo mislio da je Š. Jako lep tekst.

avatar
Man united
Monday, 15.06.2020
17:08

Ниси једини. Ја сам био убеђен да им је sz ш. Кад оно обрнуто. Само s читају као ш https://en.wikipedia.org/wiki/File:Hu-Sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r.ogg