"Plavcima" u januaru izmakao pravi biser i to za "siću"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
14:26
Izvor: Sportske.net

Mogao je da bude fantastično pojačanje.

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Čelsi je u januaru angažovao dva pojačanja, u klub je stigao Gonzalo Iguain iz Juventusa, igraće na pozajmici do kraja sezone, a najverovatnije će kao pozajmljeni igrač "Stare dame" biti na "Bridžu" i naredne takmičarske godine.

Kupljen je i Kristijan Pulišić od Dortmunda, ali je američki reprezentativac ostavljen na "Signal Iduna Parku" do kraja sezone.

Kako stoje stvari, Pulišić bi mogao da bude i jedino pojačanje "Plavaca" na leto, kako je Čelsi dobio zabranu transfera od strane FIFA, zbog nelegalnog angažovanja maloletnih fudbalera.

Tačnije, dobili su zabranu za registrovanje igrača u naredna dva prelazna roka, podneli su žalbu, još se čeka odluka, ali ako im žalba ne uspe, moći će da kupuju tek na leto 2020. godine.

Biće pojačani i igračima koji će se u klub vratiti sa pozajmice, ima ih preko 40, ali je jasno da će samo nekolicina dobiti priliku da igra u dresu Čelsija naredne sezone.

Mogao je Čelsi, prema navodima "Mundo Deportiva", u januaru da dobije još jedno veliko pojačanje, koje bi klubu posebno značilo zbog potencijalne zabrane transfera.

Naime, "Plavci" su bili nadomak angažovanje Pabla Sarabije iz Sevilje!


Sjajni Španac ima 19 golova i 12 asistencija ove sezone u dresu "Rohiblankosa", a u ugovoru koji važi do 2020. godine ima otpusnu klauzulu od svega 18 miliona evra!

Čelsi je to u januaru pokušao da iskoristi, ali sam fudbaler je odbio mogućnost da pojača klub sa "Stamford Bridža"!

Nema sumnje da bi sjajni Španac bio od velike koristi "Plavcima" i ove sezone, ali nije im se dalo da ga angažuju.

Videćemo da li će uložena žalba uroditi plodom, Čelsi bi mogao u najboljem slučaju da dobije pomeranje zabrane za jedan prelazni rok, ukoliko se to dogodi, uprava bi ponovo mogla da krene po neočekivano jeftinog Španca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 07.03.2019
20:17

Sve i da nam odlože tu suspenziju, klubovi od kojih bi kupovali bi nam svakako zacepili nerealne cene jer znaju da smo očajni...ne znam koliko bi ovo bilo dobro. Zadržati što više igrača i dati veću ulogu Hadsonu, Rubenu i možda Ampadu, vratiti Abrahama sa pozajmice i promovisati još kog klinca. Izdržaćemo mi dva roka

avatar
Anonymous Official
Thursday, 07.03.2019
18:20

"Plavcima" u januaru izmakao pravi bise? Kako je izmakao kada igrac nije zelio da predje, niti je presao neki drugi tim, nije uopste imao namjeru da napusti tim.