"Plavci" u problemu, šta sa Kepom?

Autor: Stefan Matić
utorak 26.05.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Španac i dalje drži cenu.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Lampard i Čelsiju imaju bogate planove za leto. Pre svega fokus je na poziciji levog beka i desnog krila, međutim mete poput Sanča nisu jeftine te se mora prodavati. Jedan od "prežaljenih" fudbalera je bio i Kepa Arizabalaga.

Španac je plaćen basnoslovnih 72 miliona funti pre dve godine za dolazak iz Atletik Bilbaa. Njegov period na "Stamford Bridžu" je ukaljan manjkom discipline koji je doveo do toga da Kabaljero preuzme poziciju prvog golmana.

Pregovaralo se oko prodaje mlađeg Španca, ali takva opcija polako nestaje. Valensija se spominjala kao jedan od zainteresovanih kupaca, ali cena je i dalje visoka za klubove oslabljene korona pandemijom.

Epilog jeste da će Arizabalaga izvesno produžiti svoj ostanak u Londonu, sada je na Lampardu da nađe pravu ulogu za njega, ukoliko je to i dalje moguće.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.05.2020
14:01

Nema problema u prvoj sezoni je bio uz Azara i Rubena najbolji igrac tima. Ovu sezonu krenuo losije da zbog raskida dugogodisnje veze, ali je bio super poslednja dva meca. Kepa ce biti nas prvi golman jos mnogo, mnogo godina, treba samo jaca zamena da ga gura a ne Vili.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 26.05.2020
15:38

Jadan raskinuo vezu pa brise pare milionima :(
KEPA TRENER CELZIJA!