"Plavci" traže sportskog direktora, četiri opcije u igri! Junajted bi mogao da im pomrsi planove!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.08.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net

Od kako je Majkl Emanelo otišao, o transferima se starala Marina Granovskaja, a to će se po svemu sudeći promeniti.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Novembra minule godine je Čelsi ostao bez sportskog direktora, kada se sa te pozicije povukao Majkl Emanelo.

On je otišao u Monako, a njegova fotelja na "Bridžu" je ostala prazna.

Direktorka "Plavaca" Marina Granovskaja je preuzela brigu o transferima na sebe, ali uprava sada traži novo rešenje.

Rasteretiće Granovskaju, kako konačno planiraju da dovedu novog sportskog direktora.

Govorilo se da se novi trener ekipe Mauricio Sari neće mnogo mešati u transfere, ali je on navodno izjavio da bi voleo da blisko sarađuje sa čovekom koji bude nasledio Emanela i da se nada da će u pitanju biti Italijan, ili makar neko ko govori italijanski jezik.

Mauricio Sari Celsi

Prema pisanju britanskog "Telegrafa", četiri opcije su u igri.

Jedna je Den Ensvort, sportski direktor FS Engleske, koji je izrazio želju da se vrati klupskom fudbalu.

Dve opcije su i bivši igrači ovog klub, Brazilac Žulijano Beleti i nekadašnji reprezentativac Nemačke i jedan od najboljih vezista Evrope Mihael Balak.

Četvrta opcija je možda i najbolje rešenje, ali pitanje je koliko je realna opcija. "Plavci" su zainteresovani za sportskog direktora Rome, španskog transfer gurua Monćija.

Monci

Ozbiljniji razgovori sa kandidatima će biti obavljeni u narednim nedeljama, a problem bi "Plavcima" mogao da napravi Mančester junajted, koji takođe traži sportskog direktora.

Da stvar bude još teža po Čelsi, "Đavoli" su takođe zainteresovani za Monćija i Ensvorta, dok su na radaru Junajteda i bivši golman ovog kluba Edvin van der Sar, kao i bivši sportski direktor Totenhema Pol Mičel, koji tu ulogu sada obavlja u Lajpcigu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
One Step Beyond
Saturday, 18.08.2018
01:40

Abrame taj sam, zovi me hahah

avatar
Marcos Alonso
Friday, 17.08.2018
12:28

Balak iako je bio igrac samo 4 godine ali covjek je rodjen za tu poziciju :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 16.08.2018
19:51

Balak,Drogba ili John Terry za sportskog direktora.Neko uglavnom ko je legenda kluba i ko ce znati kako ce da privuce neke fudbalere a sva tri imaju ime i moc za tako nesto.Frank Lampard je poceo u trenerskim vodama i nadam se jednog dana da ce biti trener Celzija jer imao je i kao igrac a imat ce i kao trener fudbalskog znanja i visok nivo inteligencije sto su odlicni preduslovi za uspjeh.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 16.08.2018
14:54

i ja mislim da bi balak bio sasvim super za tu poziciju jer vidim i dan danas po komentarima na televizijama on i dalje srcem je uz chelsea tako da zasto da ne , jer mora biti covek koji voli chelsea i kome je stalo da chelsea bude dobro tako da balak za sportskog direktora

avatar
Chelsea one love
Thursday, 16.08.2018
13:01

Када би Џон Тери, Лампард или Дрогба преузели место спортског директора и учествовали у трансферима, Челзи би имао одличне прелазне рокове. Назове те Тери и представи се, а играч не верује. Мада ови данашњи играчи гледају превасходно лову, све је мање поштовања за легенде и клубове за које играју, а и клубови гледају играче као робу...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 16.08.2018
10:42

Moj redoslijed za sportskog direktora: Balak, Drogba, Monci.

avatar
Don Vosa
Thursday, 16.08.2018
10:31

Izgleda da se desavaju neke lijepe promjene u klubu..samo se bojim da se opet ne vrate na staro sa tjeranjem trenera za vrlo kratko vrijeme..pustite ovog covjeka da radi a rezultat ce doci za godinu ili dvije..samo polako.

avatar
bagra
Thursday, 16.08.2018
07:31

Ma sta ce im, kada roman to radi kako on hoce

avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.08.2018
00:32
avatar
brekbaCh1
Wednesday, 15.08.2018
22:52

Ma kakav Ensvort, kakav Beleti. Ali zato Balak.. to bi bilo veliko pojacanje za ceo Celsi. Veliko ime, autoritet, ambiciozan i covek kome ni Abramovic, ni Granovskaja ne bi mogli da kazu ne, kada bi hteo nekog igraca.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 15.08.2018
22:50

Mora neko jako fudbalsko ime na toj poziciji da bude. Kada se pregovara sa igracem oko transfera, nije svejedno da li pregovara Balak ili tamo neki Emenalo. Igrac ce vise da veruje nekome ko je izgradio svoje ime u svetu fudbala. Voleo bih Balaka, zna kako klub funkcionise i deluje mi kao inteligentan covek. Monci mi deluje kao prenaduvan lik. Stvorila se fama kao da je on jedini zasluzan za uspehe Sevilje i Rome.

avatar
Antihepi
Wednesday, 15.08.2018
22:41

За Челси не знам,али мислим да би за Јунајтед најбоља опција био Рио Фердинанд. Добро познаје клуб,свиђа ми се његов став!

avatar
Meepo
Wednesday, 15.08.2018
22:41

Gospodine Abramovič, javljam se za poziciju!!!

avatar
Ulquiorra Cifer
Wednesday, 15.08.2018
23:59

Pazi se Earth Shaker-a ;D

avatar
Wednesday, 15.08.2018
22:27

Licno sam za Balaka,zna se kakav status i autoritet ima u Nemackom fudbalu,mogao bi mnogo maldih igraca upravo iz nemacke da dovede.