"Plavci" spremili milione, evo kada će znati da li mogu i da ih troše!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.11.2019.
19:11
Izvor: Sportske.net

Vrlo bitan datum pred ekipom sa "Stamford Bridža".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je pod zabranom transfera zbog nelegalnog angažovanja mladih igrača.

Dobili su godinu dana zabrane, nemaju pravo da registruju nove igrače u tom periodu, jedan prelazni rok su već preživeli, a mnogi bi se složili sa tim da je ova zabrana poprilično prijala "Plavcima".

Postavili su Frenka Lamparda na mesto šefa struke, zadatak za legendu kluba bio je da afirmiše mlade igrače i on to radi na najbolji mogući način, kako je Čelsi nakon 12 odigranih kola na trećem mestu na tabeli.

Igraju sjajan fudbal, dominiraju mlade nade poput Abrahama, Maunta, Pulišića i Tomorija, a veliki potencijal su pokazali i igrači poput Risa Džejmsa, Kalum Hadson-Odoija i Bilija Gilmora.

Bilo kako bilo, svesni su u Čelsiju da su im za ostvarivanje šampionskih ambicija potrebna pojačanja, pa se nadaju da bi u zimskom prelaznom roku mogli da osveže Lampardov roster, u poslednjih par nedelja se piše da je uprava spremila oko 180 miliona evra za januar.

Ipak, zabrana je i dalje na snazi, pa je taj novac na čekanju, a svi će biti poznato naredne srede, tačnije 20. novembra.

Tada je zakazan ročište za žalbu "Plavaca", kojom se nadaju da će prekinuti zabranu i dobiti mogućnost da se pojačaju već na startu naredne godine.

Sud za sportsku arbitražu će za nedelju dana obaviti saslušanje, a odluku će doneti pre januarskog prelaznog roka, pa će na "Bridžu" na vreme znati da li da spremaju milione ili ih ostave u kasi za letnji prelazni rok pred narednu sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 15.11.2019
19:16

Sanco i neki mladi lijevi bek ne treba tu puno kupovine sve ostalo je na svome mjestu.Rjesiti se Pedra ,Girouda ,Caballera koji su prestari za novi podmladjeni Celzi.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 15.11.2019
01:30

Nema sanse da toliki novac potrose u zimskom prelaznom roku to bi bio najglupji moguci potez, sigurno ce cekati ljeto.

avatar
deki trbic
Thursday, 14.11.2019
14:38

ne treebaju nikakva pojacanja...krajnje je vreme da posle 10+ godina pocnu igrace iz njihove skole koja je najjaca u Engleskoj i u evropi su uzimali LS za mlade...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 13.11.2019
21:59

Cekati ljeto i onda napraviti dar mar, zimu jedino ako nam ukinu zabranu a neko od TOP igraca bude dostupan onda dovesti. Obrana:Kulibali, Krila: Sanco i jedno levonogo krilo tipa Sane koji bi mogao biti dostupan ili slicni. Ostatak po meni dobar i potrebno je samo vreme i uigranost.

avatar
Opet Anonymous
Friday, 15.11.2019
01:31

Nije zabranjeno mastati, pa ta dva igraca ti kostaju 250mil, previse igras Manager.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 16.11.2019
08:57

Sveznalac-NoviProfil pa mozda na primjer jer bi morali oboriti novi rekord za stopera i odbrambenog igraca i klupski rekord jos pored toga, jednostavno to se nece desiti.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 15.11.2019
21:44

Da i? Pa Celsi dva roka nije doveo nikog a prodavao je. Kada mogu Barca, Atletiko, Real, Paris, Juve, Junajted, Siti... puknuti pare sto nebi mogao i Celsi? Pa nemamo mi budzet kao Norvic.

avatar
Red blood
Wednesday, 13.11.2019
20:19

Mislim da ce za titulu u PL biti vec kasno,ali mogu kvalitetnim pojacanjima da dignu nivo za LS,a pre svega da tokom proleca uigravaju taj tim,dodatne slabosti koje uvide rese na leto i dogodine imamo apsolutno konkurentan Celzi.
Deluju mi da cvrsto veruju da ce skinuti ban,tako da bi me cak i iznenadilo ako sud odluci da stara odluka ostaje na snazi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 15.11.2019
19:18

Ne treba puno ovome Celziju.Imamo pretezno mlad tim sa nekim iskusnim pojedincima.Treba samo dovesti Sanca i jednog mladog lijevog beka kao npr Chilwell iz Lestera i top bi bilo.Ostalo je sve na svome mjestu mozda se i rjesiti nekih starih igraca poput Pedra ,Girouda i Caballera onda bi bili dosta dosta mlad tim sa dobrom perspektivom za buducnost.