"Plavci" se ne šale, pravi se dinastija?

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.03.2020.
17:21
Izvor: Sportske.net

Škotlanđani preuzimaju "Stamford Bridž".

Beta/Victoria Jones/PA via AP
Beta/Victoria Jones/PA via AP

Povezane vesti

Transfer nevolje Čelsija su iznedrile i par neverovatnih 'klinaca' iz akademije. Igrači koji bi da nema suspenzije verovatno bili zaboravljeni, ove sezone blistaju pod dirigentskom palicom Frenka Lamparda.

Čelsi je posle par neuspešnih utakmica konačno vezao dobre rezultate u Premijer ligi, za sada uspevaju da odbrane mesto broj četiri koje vodi u Ligu šampiona.

Jedan od igrača koji je skrenuo pažnju u zadnjih par utakmice je svakako Bili Gilmor. Mladi Škot je bio odličan protiv Liverpula i Evertona, deluje da će nekadašnji akademac Rendžersa ostaviti veliki trag na "Bridžu".

Bili Gilmor

Prema pisanju engleskih medija "plavci" prate i partije njegovog mlađeg brata Harvija, koji trenutno igra u Klimnaroku. Harvi ima četrnaest godina, ostaje da se vidi da li će pratiti putanju starijeg brata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 17.03.2020
00:13

Mislim da bi extra bilo kada bi u jednom mecu svi moguci igraci iz akademije bili u prvih 11 .Kepa,Christensen,Tomori,Emerson,James,Loftus Cheek,Gilmour,Mount,Pulisic,Hudson odoi,Abraham.Volio bi da vidim jedan dan tu postavu cisto da vidim kako bi odigrali taj mec.Naravno podrazumjeva se da se bez odredjenih iskusnijih i vec sada nosioca igre se ne moze poput Rudigera,Azpilicuete,Jorginha,Kantea,Kovacica ali volio bi da sto vise nam mladih igra u prvih 11.