"Plavci" rešili, stiže i reprezentativac Obale Slonovače!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.02.2020.
16:10
Izvor: Sportske.net

Danas su se pojavile vesti o novom pojačanju Čelsija.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Preneli smo, uprava Čelsija je praktično dogovorila transfer Hakima Zijeha iz redova Ajaksa, sjajni Marokanac će se narednog leta preseliti na "Bridž" za 45 miliona evra.

Jasno je da on neće biti i jedino pojačanje Čelsija za narednu sezonu, a izgleda da je poznato i naredno.

Prema informacijama italijanskih medija, Čelsi je u pregovorima sa Sasuolom oko povratka Žeremija Boge na "Stamford Bridž".

Ovaj 23-godišnji fudbaler je još kao 12-godišnjak stigao u redove "Plavaca", prvom timu je priključen 2015. godine, ali je odmah poslat na pozajmicu u Ren, potom je igrao i za Granadu i Birmingem, pre nego što se 2018. godine preselio u redove Sasuola.

Odlično je napredovao u Ređo Emiliji, ove sezone je redovan u prvoj postavi, postigao je i sedam golova u Seriji A.

Baner

Skrenuo je pažnju brojnih klubova, njegov agent je potvrdio da se i Barselona raspitivala oko njegovih usluga, ali će do kraja sezone nastupati za Sasuolo.


Na leto će izvesno promeniti sredinu, a Čelsi je rešen da iskorsti pravo preče kupovine, koje su dogovorili sa Italijanima pri saradnji pre par godina.

Očekuje se da Čelsi ponudi 15ak miliona evra za Bogu, ukoliko neko ne pošalje bolju ponudu, reprezentativac Obale Slonovače će se vratiti na "Stamford Bridž", gde će dobiti novu šansu da se dokaže kod legende kluba Frenka Lamparda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.02.2020
22:22

Boga strasan igrac!

avatar
Reds8c
Wednesday, 12.02.2020
20:16

Čudi me, da Nikki nije ništa pisao o tome, da Zijeh dolazi u čelsi. Naravno da nije ništa znao, jer njemu so bili obečani drugi fudbaleri.

avatar
JC\'90
Wednesday, 12.02.2020
18:13

Zijes odlicno pojacanje, Boga im ne treba