"Plavci" prete: "Kupujte ili ga vraćamo!"

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.06.2019.
10:46
Izvor: Sportske.net

Čeka se odgovor.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Alvaro Morata je u Čelsi stigao leta 2017. godine kao veliko pojačanje.

Solidno je počeo svoju epizodu u londonskom klubu, ali su krenule povrede, nakon kojih više nije bio svoj u Premijer ligi.

U januaru tekuće godine je bivši napadač Reala i Juventusa završio u madridskom Atletiku, postignut je dogovor o pozajmici u trajanju od 18 meseci, dok "Jorgandžije" imaju i pravo da za dogovoreni novac otkupe španskog reprezentativca.

Prema pisanju engleskih medija, "Plavci", koji su pod zabranom transfera, sada poručuju Atletiku da otkupi Moratu ili će on biti vraćen u London.

Alvaro Morata Atletiko Madrid

Atletiko je imao plan da odloži kupovinu za naredno leto, kada ističe pozajmica, ali Čelsi nema vremena za čekanje, veruju da bi Morata možda i mogao da pomogne Lampardu, a sa druge strane bi možda nekoj trećoj strani mogli da ga prodaju ovog leta.

Morata se solidno pokazao u Madridu, na 15 nastupa u Primeri postigao je šest golova.

Videćemo kakav će biti odgovor Atletika, koji ostaje bez Grizmana, a najverovatnije i bez Dijega Košte, koji je nakon katastrofalne sezone i još gore ponašanja na izlaznim vratima kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 29.06.2019
23:05

Ne znam zasto ga Celzi ne bi vratio bolji je izbor od svih trenutnih napadaca ,svaka cast Giroudu ali ipak on je vec u godinama i vise mi nekako u glavi izgleda kao dobar dzoker a ne starter.Od Batshuayia i mladog Abrahama je sigurno Morata bolji igrac i u losijoj formi kada igra ipak treba biti realan i rec da je Morata veci nivo od te dvojice bar kada gledamo imena ...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 29.06.2019
11:44

Zavisi sta stoji u ugovoru. Celsi ako nema opciju da ga vrati, onda mogu ucenjivati koliko hoce.