"Plavci" postavili cenu, na potezu Juve!

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.05.2020.
09:21
Izvor: Sportske.net

Hoće li ispuniti želju svom treneru?

Beta/Victoria Jones/PA via AP
Beta/Victoria Jones/PA via AP

Povezane vesti

Juventus bi mogao da napravi remont u veznom redu ovog leta, šuška se da su na izlaznim vratima kluba Miralem Pjanić, Sami Kedira i Adrijen Rabio.

Sari navodno želi da zadrži Remzija, ali ovaj trojac je voljan da pusti.

Ima i jednu veliku želju kada su pojačanja u pitanju, vezu bi da ojača fudbalerom sa kojim je tokom karijere imao sjajnu saradnju, vezistom Čelsija Žoržinjom.

Brazilac sa italijanskim pasošem je sa Sarijem uspešno sarađivao najpre u Napoliju, a potom ga je Italijan sa sobom poveo i u Čelsi.

Bio je standardan i u Londonu, čak i ove sezone kod Frenka Lamparda, upisao je 37 nastupa, postigao je i sedam pogodaka i upisao dve asistencije.

Ipak, Čelsi bi bio spreman da ga pusti za oko 40 miliona evra, ali samo u slučaju da "Stara dama" odmah otkupi ugovor italijanskog reprezentativca, u slučaju da žele da ga dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, moraće da ponude veći novac.

Žoržinjo je bio važan šraf na "Bridžu" u prethodne dve sezone, ali Lampard je rešen da pruži šansu mladim igračima, pa bi se odlaskom Žoržinja otvorio prostor za mladog Bilja Gilmora, kojem se predviđa blistava budućnost.

Dobili bi sa 40 miliona i solidan novac da pronađu adekvatnu zamenu za bivšeg igrača Napolija, a možda i neće morati da traže novog vezistu, kako pored Žoržinja i pomenutog Gilmora Lampard na raspolaganju ima i Kantea, Kovačića, Barklija i Loftus-Čika.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 09.05.2020
12:28

40 nije previse , ali stvarno mislim da bi pogresili , bolji od Pjanica sigurno nije ...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 09.05.2020
10:48

Dajte bre ne fantazirajte da ce Celsi ga pustit za 40 mil.€ a Lamps ga gotivi i jos mu dao status dokapetana. Mozda neka zamjena ili tako nesto ali ne sigurno ispod onog sta su platili za njega.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 09.05.2020
12:28

Platili su oko 60 , to sada je naucna fantastika

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.05.2020
06:28

Da al ne gori Celsiju da ga moraju dati ispod cene. Mozda ga trampe al da ga daju za 40 mil.€ to sigurno nece zivi bili pa videli.

avatar
deki trbic
Saturday, 09.05.2020
10:24

Ja bi njega prodao....treba dati sansu mladjima, nije on mator ali uskoro ce 30 god, kao i Kante...malo da se popuni kasa i da se kupi neki novi mladi igrac.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.05.2020
19:15

Gilmor kako je odigrao moze da mu vec sad uzme mesto. Ali 40m je malo bar 55.