'Plavci' ponovo kupuju na 'La Lužu'?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 27.04.2015.
19:58
Izvor: Sportske.net

Britasnka štampa piše da su skauti Čelsija na sinoćnom derbiju između Benfike i Porta sa posebnom pažnjom pratili dvojicu fudbalera lisabonskih 'Orlova'.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

'Metro' u današnjem izdanju prenosi informaciju da su u žiži Čelsijevog interesovanja Niko Gaitan i Anderson Taliska i da je Žoze Murinjo angažovao ljude od poverenja da mu podnesu izveštaj o njihovom nastupu na derbiju protiv Porta koji je završen bez golova.

'Plavci' iz zapadnog Londona poslednjih godina često trguju sa Benfikom, na 'Stamford Bridž' su iz portugalskog giganta doveli Ramireša, Davida Luiza i vratili Nemanju Matića.

27-godišnji Argentinac, Niko Gaitan, je nekoliko sezona unazad jedan od stubova igre 'Olrova', njegovo ime se često vezivalo uz bogate evropske klubove uoči prelaznih rokova, ali na 'La Luž' nikada nije stigla dovoljno dobra ponuda da bi ga se Žorž Žezuš odrekao.

Kada je reč o 21-godišnjem Brazilcu Taliski, on je eksplodirao ove sezone, nadimak 'Novi Rivaldo' koji su mu nadenuli portugalski i brazilski mediji dovoljno govori koliko se od njega očekuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Monday, 27.04.2015
21:26

gaitan je standardno dobar a ovaj taliska kakav je on nisam ga gledao?

avatar
Monday, 27.04.2015
21:06

Ma najbolje celu Benfiku!...

avatar
StormyLBZ
Monday, 27.04.2015
20:45

Gaitan odlican fudbaler ali ako predje u Celsi ne gine mu klupa!

avatar
neodoljiv
Monday, 27.04.2015
20:28

Taliska i da ali Gaitan mi se u ospte ne svidja. Nije los igrac ali nije za Chelsea

avatar
StormyLBZ
Monday, 27.04.2015
22:44

Ma neverujem da ce Gaitan u Celsi jer kao sto vidis ni onaj Kvadrado se nije naigrao fudbala, ceka sansu koju ce tesko dobiti jer Zoze ima svojih 11 i tu nema dileme, tkd neverujem da ce Gaitan dolaziti!