"Plavci" opet razbijaju kasu, u London stiže najbolji golman na svetu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 13.08.2020.
12:13
Izvor: Sportske.net

Ni na nebu ni na zemlji.

EPA-EFE/Alastair Grant/NMC/Pool
EPA-EFE/Alastair Grant/NMC/Pool

Povezane vesti

Slovenac je jedan od najboljih igrača Atletiko Madrida još od svog dolaska iz Benfike 2014. godine. Večeras će se zajedno sa svojim saigračima boriti za prolaz u polufinale Lige šampiona, prvo se mora savladati RB Lajpcig.

Golman je velika želja Čelsija, jasno je da Lampard želi pouzdanog čuvara mreže, Kepa to zasigurno nije.

Cena neće biti mala, Slovenac je politički korektno prokomentarisao pomenute navode.

"Sada nije vreme za to, vreme je za Lajpcig. Porazmisliću i analizirati stvari kada se sezona završi, nadam se da ćemo imati još tri utakmice pre toga. Onda slede razgovori", izjavio je Oblak prenosi engleski Standard.

Čelsi pored Oblaka prati još sijaset "jedinica", pored Oblaka na spisku su još Onana, Din Henderson i Nik Poup. Jasno da je "jorgandžija" prva meta.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Provokator
Thursday, 13.08.2020
12:26

Odlazak iz Atletika u Celsi je korak nazad u karijeri. Jedino moze da uzme vise novca i gleda izbliza Liverpul, Siti i Arsenal(hehe) kako osvajaju trofeje. Ni u Atletiku ne osvaja ali bar stigne dalje u Ligi Sampiona.

avatar
jv
Thursday, 13.08.2020
12:18

100 miliona za golmana? Jer AM ga neće jeftinije pustiti.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 13.08.2020
12:14

Eeee da hoce Kepu i pare gde bi bio kraj mojoj sreci 😀

avatar
LFC*19
Thursday, 13.08.2020
12:38

to je lako reci, a realnost je malo drugacija. Ovo za oblaka su gluposti najjace.Svako ko i malo poznaje prilike trzisne pijace i FFP zna da Chelsea je platio Kepu najskuplje moguce u istoriji, i da njegova prodaja posle samo godinu u pola cijene znaci da moraju da se prodaju jos jedan ili dva igraca po 20 milki (koje inace dajete za slicne novce, tipa bakajoko, alonso) da bi samo podmirili taj gubitak cisti. Znaci njegovom prodajom moraju da se prodaju minimum jos jedan da se to namiri, a novinari pisu da ce u njegovu zamjenu doci novi golman, vjerovatno opet najskuplji na svijetu. moramo malo da se edukujemo prije nego bacimo komentare. Vec ste potrosili oko 200 ako dodje Haverc, odakle vam pare za Oblake, Cilvele, Kulibalije... Sto sprijecava Haverca da dodje sad, evo su ispali... Cjenkate se za 20 miliona... velike su vam.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 13.08.2020
13:02

Eeee da je baka imala trkala bila bi autobus ...