"Plavci" ne daju jednog od najiskusnijih!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 17.06.2019.
17:44
Izvor: Sportske.net

Dobili su dve dobre ponude, ali su ih odbili.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, Čelsi je dobio dve ponude za Vilijana.

Za reprezentativca Brazila su interesovanje pokazali Atletiko Madrid i Barselona, a navodno su poslali i ponude na "Stamford Bridž" za njegove usluge.

Ponude su iznosile oko 40 miliona evra, čini se i više nego dovoljno za igrača u tridesetima, kojem ističe ugovor na kraju naredne sezone.

Ipak, "Plavci" su odbili ove ponude, ne planiraju da puste Vilijana da ide.

Ostali su bez Azara, smatraju da bi preveliki udarac za klub bio odlazak i Vilijana, kako zbog zabrane transfera ne bi mogli da mu angažuju zamenu.

Čelsi će pokušati da zadrži 30-godišnjeg fudbalera na duže staze, ponidće mu dvogodišnji ugovor, kako ih narednog leta ne bi napustio kao slobodan igrač.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johny_Juve
Thursday, 20.06.2019
19:15

Ja vec vidim ovde da ce Vilian igrati desno Pedro levo I pulisic kao ofanzivni vezni

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 19.06.2019
18:36

Treba ga prodati on je svoje najbolje godine ostavio iza sebe u Celziju .Sada ga upakovati kao poklon timu koji zeli da ga kupi imamo Pedra koji je isto iskusan ako ne i bolji na istoj poziciji jer daje vise golova i asistira kao krilni igrac.Jedini problem je taj ako bi Celzi uhvatio zadnji voz za prodaju Wiliana je taj sto ne moze da kupuje igrace samim time ne moze naci zamjenu.Izgleda da smo prinudjeni igrati sa Pedrom i Willianom kao iskusnim krilima i Pulisicem i Odoiem kao mladim snagama .Spoj mladosti i iskustva kako ja sada vidim ce bit na snazi.

avatar
Obican gradjanin
Wednesday, 19.06.2019
18:18

Da je drugačija okolnost, klub bi ga sigurno prodao, ali pod ovim uslovima, pogovoto bez Azara I gde je svaki igrač bitan, samo ludak bi to uradio. Siguran sam da on može još dosta da pruži, još kad bi ponovio onu sezonu od pre par godina, bilo bi sjajno...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 17.06.2019
19:12

Ja bi ga dzabe dao a neko bi ga jos platio i ovi nasi ga ne daju. Covjek je najbezvoljni fudbaler na svetu, fudbaler koji zna trcati ravno s loptom, driblig jedini zatrzat povuci desno i vratiti prvom levom od njega fudbaleru, covek koji svaki 643 korner bude uspesno nabacen... Njega i Luiza kada bi se resili klub bi procveto, mada Luiz ponekad i odigra dobro ali ovaj...

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 17.06.2019
18:11

U ovom celsiju stvarno neke amatercine rade pa ovaj wilijan je jedan od losijih igraca, pravolinijski trkac bez mozga

avatar
Tuesday, 18.06.2019
13:58

Teska krsina od fudbalera nesto kao Marsijal....

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 19.06.2019
18:39

Za Sanceza i Lingarda Willian dodje kao doktor da se ne lazemo Celzi bi ga prodao samo problem je sto ne moze kupovati pa svaki igrac je bitan sada .Ja vidim Hudson Odoia ili Pedra koji je bolji od Williana statisticki daje vise golova i asistira zajedno sa Pulisicem na krilu a Willian ce sigurno biti joker medju krilima...

avatar
1
Monday, 17.06.2019
18:05

Obzirom na njegovu formu zadnje 2 godine, možda bi bilo bolje zaraditi koji euro na njemu...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.06.2019
08:10