"Plavci" ne daju Francuza!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.04.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Delom zbog zabrane transfera, delom jer ima jako dobru sezonu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je još pre pet godina na insistiranje Žozea Murinja u svoje redove doveo talentovanog francuskog defanzivca Kurta Zumu.

Imao je Francuz problema i sa povredama, pa je bio i na pozajmici u Stouku, od ovog leta igra kao pozajmljeni igrač Čelsija za ekipu Evertona.

Jedan je od najstandardnijih na "Gudisonu", pruža jako dobre partije i "Karamele" bi ga rado zadržale u svojim redovima.

Ipak, Čelsi ne želi da ga proda ekipi iz Liverpula, čak i pored činjenice da bi sam Zuma voleo da ostane na "Gudisonu".

"Plavci" su zabrinuti i zbog zabrane transfera, koja im je izrečena od strane Uefe, mada se nadaju da bi žalbom mogli da je odlože i ipak kupuju ovog leta, ali u svakom slučaju, žele Zumu nazad, jer se dobro pokazao i mogao bi da im bude od koristi.

Mitrovic Zuma Dinj Fulam Everton

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 25.04.2019
13:50

Da nije bilo one povrede, sada bi 'ladno bio u top 3 najboljih stopera. Ovako mu je samopouzdanje osakaceno i stalno se oseti neki mali strah od ponovne povrede. Jako retko se rodi neki igrac sa tako dobrim fizikalijama. I plus sto je jak na lopti.

avatar
Stabber
Saturday, 27.04.2019
10:17

Kako osetis da ima strah? Pa nije njemu neko polomio nogu kao Luk Sou pa da vidis dacuma strah da neko ne startuje na njega.

avatar
Stabber
Tuesday, 30.04.2019
19:41

To sto se Zumi desilo to je bila slucajnost, decko se nije lepo docekao nakon skoka i to je to, sad ti sta pises samo ti znas. Nema on razloga za strahove od duela

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 27.04.2019
20:11

To se vidi kada ulazi u duele sa dozom opreza, a pre povrede se zaletao kao sivonja. Ja sam polomio nogu na fudbalu i svaki put kad dodjem u neku nezgodnu situaciju na terminu, prvo sto pomislim to je da ne dozivim istu povredu. Znam da Zuma nije imao polomljenu nogu, ali svakako je imao nezgodnu povredu.

avatar
Thursday, 25.04.2019
13:42

Dezinformacija,Murinjo nema nikave veze sa Zumom on je doveden u zimskom prelaznom roku i ostao na pozajmici do leta,a Murinjo je dosao to leto u Celzi...Zuma je igracina samo ga je ona povreda ukrstenih ligamenata unistila,ali gledajuci partije u Evertonu ponovo igra kao stari Zuma....

avatar
Nenadd
Thursday, 25.04.2019
13:25

Da nije imao onu povredu kolena sad bi bio medju par najboljih stopera