"Plavci" finansiraju prelazni rok Napolija!

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.12.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Čelsi rešen da "napuni korpu" kupovinama na "San Paolu".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mauricio Sari je beležio odlične rezultate sa ekipom Napolija, nije uspevao da se domogne trofeja, ali je njegova ekipa igrala fantastičan fudbal, što ga je na kraju i preporučilo za klupu Čelsija.

Preuzeo je "Plavce" minulog leta i odmah sa sobom poveo vernog vojnika Žoržinja.

Kako stoje stvari, izgleda da bi Brazilcu moglo da se pridruži još nekoliko starih kolega, kako je Čelsi zainteresovan za još dvojicu fudbalera ekipe sa sa "San Paola".

Već neko vreme se povezuju sa polivalentnim bekom Elsaidom Hisajom, albanski reprezentativac je pod Sarijevim vođstvom postao jedan od najboljih bekova u Italiji.

Pokušaće uprava Čelsija da dogovori njegov transfer iz Napulja, ali bi Hisaju društvo na putu za London mogao da pravi i Dris Mertens.

Sjajni Belgijanac ne blista ove sezone u Napulju, već se pominjalo da bi mogao da promeni sredinu, a Sari bi ga rado video u redovima svoje ekipe.

Tako bi Napolitanci prodajom dvojice fudbalera mogli da zarade velike količine novca, koji bi uložili u neophodno pojačavanje ekipe.

Poznato je da je želja uprave da se na "San Paolo" vrati Edinson Kavani, za transfer Urugvajca će im trebati dosta novca, ali i za njegove plate, a teren za njegovo angažovanje mogli bi da pripreme prodajom pomenutog dvojca Hisaj-Mertens u Čelsi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 16.12.2018
21:30

Pa Martens da dodje ne bi bilo lose, ali koje crne pare on ne vredi vise od 15ak miliona, jer prosto covek uskoro puni 32 i pritom ima jos godinu i po ugovor, tako da je to neki maksimum, dok Hisaj ove sezone ne igra tako dobro i pritom i nije standardan, tako da i tu ne mogu da dobiju vise od 30ak miliona i to pod uslovom da ode Zapakosta, jer je Aspi standardan desno...Jedino moguce i dobro pojacanje iz serije A je mladi Barela, ako se pre toga ne kupi Aouar, kao i desno krilo Pulisic ili Tovan, Celsi nece menjati odbranu na polu seozni to je sigurno...

avatar
brekbaCh1
Saturday, 15.12.2018
02:03
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 14.12.2018
22:00

Hisaj da ali Mertens ne. Nije sto je los vec je „mator“ vec. Imamo Vilijana i Pedra a gusimo onda i Odoia.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 15.12.2018
08:08

ja ne vidim razlog za Hisajem ali Mertens itekako.. imali bi 2 sjajna egzekutora Mertensa i Pedra ali se slazem da ne treba Odoi da se gusi,Williana prodati obavezno kad nisu htjeli velike pare nek ga dzabe daju sad ako treba

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 15.12.2018
19:51

Zasto ne Hisaj ako prodamo Zapkostu? Brz, prodoran, mlad, pokriva oba beka, zna ubaciti, Sari ga stvorio... Sta je lose u tome?

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 15.12.2018
12:50

Druze mertens za Vilijana izmislio fudbal. Moze da igra i laznu 9 i po krilima .Kapitalno pojacanje