"Plavci" digli ruke od napadača, problem za "Kneževe"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.01.2019.
17:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su u Čelsiju odustali, šta to znači za Monako?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Poznato je da je Monako veoma zainteresovan za napadača Čelsija Mišija Batšuajia.

Belgijanac je sezonu počeo na pozajmici u Valensiji, nije se snašao na "Mestalji" i "Slepi miševi" su spremni da ga vrate u London, tu se u priču uključio i Monako, koji bi da ga pozajmi do kraja sezone.

Činilo se da je transfer gotovo, ali je zamenik predsednika kluba sa stadiona "Luj drugi" doneo loše vesti navijačima ove ekipe.

Naime, Vadim Vasiljev je izjavio da je Monako postigao dogovor sa belgijskim fudbalerom i da je Valensija pristala da ga vrati u London, kako bi se realizovao njegov prelazak u redove tima iz Lige 1.

Ipak, Čelsi je taj koji pravi problem, jer prema rečima Vasiljeva "Plavci" ne žele da šalju Batšuaji na novu pozajmicu, već hoće da ga prodaju.

"Dogovorili smo se sa Batšuajiem i Valensijom, ali čitavu stvar sada koči Čelsi. Oni bi ga radije prodali. U fudbalu se stvari brzo menjaju, ali je za sada čitava stvar stopirana", izjavio je Vasiljev.

bacuaji basuaji batshuayi

Dakle, "Plavci" ne žele da čekaju Batšuajia, on je član ekipe sa "Bridža" od 2016. godine, odlazak u Monako na šest meseci bi mu bila treća pozajmica u tom trajanju, kako je pre Valensije bio pozajmljen i Borusiji Dortmund, gde je odigrao jako dobro, ali dolazak Mauricija Sarija na klupu Čelsija doveo je do toga da Belgijanac bude poslat na novu pozajmicu.

Italijan očigledno smatra da Batšuaji nema kvalitet za njegovu ekipu, pa je uprava voljna da ga do kraja januarskog prelaznog roka proda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke