Plan Milana - Dvojica vezista i napadač

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.12.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net

Ovo su prioriteti "Rosonera".

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Milan je u velikim problemima, slavili su sinoć protiv Spala sa 2:1 i prekinuli niz od pet vezanih mečeva bez trijumfa.

Problemi sa povredama ne prestaju, jasno je i da im nedostaje kvalitet gotovo u svim linijama tima, pa će sportski direktori Leonardo i Maldini u januaru pokušati da pojačaju ekipu.

Pisalo se o brojnim metama, a izgleda da su ova tri fudbalera prioriteti "Rosonera".

Velika želja uprave je Sesk Fabregas, Španac će izvesno napustiti Čelsi i to već u januaru, ali iskusnog vezistu traže i Monako i Nica, pa čak i Mančester siti.

Leonardo se nada da bi mogao iz Sasuola da dovede Alfreda Dankana, kojeg prate već neko vreme, prvi čovek kluba iz Ređo Emiliji, Skvinci, ne želi da se odriče najboljih igrača, čak ni da ih proda klubu za koji navija, Milanu.

Treća želja je Luis Murijel iz Sevilje, Kolumbijac ima veliko iskustvo u Seriji A, ali je na "Pishuanu" pao u senku Andrea Silve, bivšeg napadača "Rosonera".

Sa ta tri pojačanja Milan bi bez sumnje delovao daleko bolje, videćemo da li će uspeti da sprovedu čitav plan u delo i svu trojicu presele u januaru na "San Siro".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 01.01.2019
19:33
avatar
JC\'90
Sunday, 30.12.2018
15:11
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 30.12.2018
15:05

Dankan je dobar igrac i moze da postane zver , pravi posao za Milan ! On i Kesi na sredini , uff

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 30.12.2018
15:35

Bolje Bakajoka da otkupe, trenutno on drzi sredinu. Po meni bolje neki fokus na igraca koji moze da stane na loptu i da kreira i iznosi loptu od odbrane.

avatar
Grande Milan
Sunday, 30.12.2018
16:22

Za Dankana ne znam, nisam ga gledao, ali Kesi je vrana obicna, jeste da on trci i sve to al nema grama lucidnosti u napadu, ili mozda ima previse bezobrazluka koji je svojstven tamnoputim igracima koji dolaze iz siromasnih predjela pa ce uvijek prije sutnuti kako bi ako da gol dobio veca primanja, nego dodati loptu saigracu koji je u boljoj poziciji (slicno nesto je napravio juce Kamara kad nije dao Mitrovicu da sutira penal) Ovo je neko moje zapazanje, mozda i nije tacno, ali je nerijedak slucaj.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 30.12.2018
14:44

Prodaje? Odmah treba prodati starijeg brata, Abatea, Zapatu, montoliva, bertolacija i Borinija, isticu im ugovori svima osim parazit-bratu i lordu BoTiniju tj. univerzalnoj Boraniji. Cak i da ne isticu, mi tu ne bismo mogli da racunamo na mnogo para, naprotiv, samo paljba u roku od odmah:-) Simica, Strinica, Maurija i Halilovica bih zadrzao do leta, neka ih da budu tu od koristi koliko mogu. Donaruma (Reina, Plizari)- Konti (Kalabria), *Kaldara (Musakio dok se ovaj ne oporavi), Romanjoli (Simic), Rodrigez (Strinic)- Bakajoko (Kesi, Mauri, ?- jos jedan vezista tipa ''B2B'' za rotaciju, po mogucstvu za "dzabaka"), Mister Iks (*Biglia)- Suso (Halilovic), Paketa (Calhanoglu), Kastiljeho (Laksalt, **Bonaventura- tu je, ali, kao i da nije)- Iguain (Kutrone, Muriel). Ako ne dodju dva vezna (drugi za klupu), onda jedan da moze (samo) po levom krilu, ali, da igra desnom nogom i da to nije Muriel koji bi tu "uskakao" po potrebi. Znam da cak i Paketa tu moze, ali, to nije to, a i covek nije desnjak. 4-2-3-1 (moze i 4-5-1 ili cak mozda i ona cuvena na silu 4-3-3 mada je to kod nas u realnosti i u praksi miljama daleko od te formacije) do kraja sezone, a posle cemo na leto da vidimo sta i kako. Kad se odrade kupovine (kroz pola godine bi morao tu i jedan stoper, recimo da sad to nije toliko hitno) i prodaje, ovako nekako bi to izgledalo: http://lineupbuilder.com/?sk=h7h31 Samo se plasim toga da Paketu ne posalje na levo krilo samo zato da bi nam istovremeno igrali i Joko i Frenk...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 30.12.2018
14:39

Svidja mi se plan, imena malo manje:-D Mislim da ce nas i sesk ispaliti kao i zlatan (nikakav on Milanista nije), a ni njemu to ne bi bio prvi put, naprotiv.

avatar
Crno beli do kraja
Tuesday, 01.01.2019
00:25

On je već objavio da još nije završio sa LA Galaksijem.
https://www.goal.com/en/news/im-not-done-with-you-yet-ibrahimovic-confirms-la-galaxy-stay/1aaik38czmy7z12hieevpfv0zk

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 01.01.2019
19:32

Hiljadu puta je govorio da zeli da se vrati, a nikad to nije uradio- to je za mene ispaljivanje.