Plan B ili saigrač Azaru - Zizu želi Turčina!

Autor: Stefan Matić
subota 30.03.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net

Mladi internacionalac je ranije bio često dovođen u vezu sa londonskim Arsenalom.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Belgijanac iz Čelsija je već viđeno pojačanje madridskog Reala, po španskim natpisima čeka se samo otvaranje letnjeg prelaznog roka kako bi se završila jedna od najvećih medijski ispraćenih priča.

Međutim Zidan neće tu stati kada je u pitanju pojačavanje ofanziva posebno na krilnim pozicijama, turski Fotomac prenosi kako Francuz želi u svojim redovima da vidi i Čengiza Undera koji trenutno nastupa za Romu.

Izvesno je da će dugogodišnji igrač "Kraljevića" Geret Bejl takođe napustiti "Bernabeo", jednostavno odlaskom Ronalda Velšanin je pokazao (dokazao) da nije igrač koji pravi razliku na terenu.

Za Undera se spekuliše da bi suma od 50 miliona evra bila dovoljna da uveri "Vučicu" u završetak saradnje sa dvadesetjednogodišnjim ofanzivce.

čengiz under

Mladi Turčin je trenutno povređen, dok je ove sezone zabeležio 25 utakmica sa učinkom od šest golova i devet asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Monday, 01.04.2019
19:24

Na tih 50 miliona dodajte jos 70 i onda ga mozete voditi...

avatar
Don Carlo
Saturday, 30.03.2019
22:36

Od kad se Zidan vratio nema dana kad nekog ne kupi, dajte ljudi msm stvarno vise. Preceraste ga. Pa osta lj iko da nije kupljen ? Zar prije Zidana nije Juventus sve pokupovao vec ? Ko ce sledeci sve da pokupuje ? Msm, razumijem da svako otvaranje teksta donosi radost u vidu cin cin, ali ipak, dajte malo mjere i objektivnosti. Hvala i sportski pozdrav.