PL - Projekcija prelaznog roka, čeka nas rekordno trošenje, ovo je scenario od koga zastaje dah!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.01.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Svima je nešto potrebno, neki transferi su povezani. Šta će uraditi top 6 klubova i ko bi mogao da potroši najviše?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Englezi su već duboko u prelaznom roku, roje se predviđanja gde će ko završiti, nekoliko scenarija je na stolu, a ovo su neke pretpostavke. Naravno, dosta su stvari povezane...

Mančester Siti bi posle povrede Žesusa i De Brajnea koji će ipak biti brzo spreman možda dovesti Sančeza iz Arsenala kome ističe ugovor, ali bi to verovatno aktiviralo staru želju Vengera, Rijada Mareza iz Lestera. Navodno, Francuz ima budžet od 80 miliona evra koji bi mu omogućio da i bez prodaje Aleksisa dovede jedno veliko ime, bilo da su to Fekir iz Liona ili Tomas Lemar iz Monaka, koga želi i Liverpul.

Kad smo kod Liverpula, stigao je Van Dajk iz Sautemptona, najavljena je prodaja Kutinja, ali to je još pod znakom pitanja, iako Španci veruju da je transfer završen.

Redsi bi Gorecku koji je ipak bliži Bajernu, probaće da, ako ode Kutinjo ulože novac u Lemara, čini se da će se Lacio teško odlučiti da ove zime proda Sergeja. Grujić će na pozajmicu, a i Lazar Marković bi mogao da bude prodat, ako bude ponuda.

Siti će uz pomenutog Sančeza, tražiti štopera, Injigo Martinez i Džoni Evans su imena koja cirkulišu, a navodno zbog povrede Mendija i nedostatka opcija na levom beku, Rajan Bertrand iz Sautemptona bi mogao da bude džoker iz rukava Pepa Gvardiole.

Šta će učiniti šampion, Čelsi?

Aleks Sandro je prva meta, sad se pominje i Janik Karasko iz Atletika, a mogli bi da pojačaju vezni red dolaskom Rosa Barklija iz Evertona što je i najverovatnije pojačanje. Konte će probati da se oslobodi Bačuaija, a ako proda Davida Luiza što je malo verovatno, imaće dosta novca. On traži da 100 miliona funti bude uloženo u nove igrače, ali samo Aleks Sandro košta 50 i to ako Juve bude želeo da ga proda.

Murinjo takođe razmišlja o ovom Brazilcu, ali i Daniju Rouzu kao verovatnijoj opciji. Murinjo hoće odmah Klajvertovog sina Džastina, ali i eventualno Lemara i mladog Sesenjona koji bi ostao u Fulamu na pozajmicu. Ako proda Mihtarijana i Darmijana, mogao bi da uloži i 150 miliona u tim ove zime što bi bio rekord nad rekordima.

I na kraju Totenhem koji traži levog beka i napadača, Luk Šo iz Junajteda je na prodaju, ali je precenjen, Malkom iz Bordoa je meta kao i napred pomenuti Sesenjon. Ipak, Poketino neće imati veliki budžet na raspolaganju.

I ostali timovi imaju novca, priča se da će Votford uložiti velike pare kako bi se ojačao, oni koji se dave moraće na popravni u januaru, a oni koji su igrali iznad očekivanja nemaju potrebu da troše novac i jednostavno ih čeka mirno proleće...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Monday, 01.01.2018
16:26

Рачунајте на следеће, Јунајтед ће потрошити највише ове зиме и опет ће се мучити са Хадерсвилдом, рецимо.

avatar
Hajduk United
Monday, 01.01.2018
15:39

A da malo uloži u svoje obrazovanje kako igrati atomski nogomet kao u vrime didiera drogbe sa chelseom

avatar
gunner11
Monday, 01.01.2018
15:36

A kolko ovih transfera je tacno

avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 01.01.2018
15:24

Venger je bar 10 puta izjavio da nije zainteresovan za Mareza, a vi uporno forsirate tu priču. Malo više se informišite gospodno novinari i malo realno projektivne imaginacije, molim.

avatar
mrancic
Monday, 01.01.2018
14:06

Ne mogu da verujem šta bi kupio Murinjo.Ima najdlabiji tim,očajan napad a on bi kupovao uglavnom odbranu.Ako ne kupi bar dva napadača i možda jednog beka opet ćemo biti šesti.Nadam se da su ovo samo pretpostavke.

avatar
Žan-Žak Ruso
Tuesday, 02.01.2018
00:23

Vama iz Mančestera nikad dosta. Bre, dojadili ste sa kupovinama, ne zna ko je gori Siti ili Junajted. Siti bar igra fudbal, a junajted antifudbal, džaba mu pare.

avatar
äxwell
Monday, 01.01.2018
13:11

Totalno besmisleno bi bilo da Klop i uprava Liverpula kaze to je to, moramo prodati Kutinja vec sada jer bolje uzeti sada 150m nego se plasirati i sledece sezone u LŠ i vratiti klub na vrh..A da Kutinjo kaze, e moram sada otici i odreci se nokaut faze LŠ i podici trofej la lige za koji nemam nikakve zasluge, jer je kao neka zurba ili sta vec..Totalno besmisleno kao i slicne pricice proslo ljeto..