Pjaniću se jedna transfer spekulacija baš dopala!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.06.2018.
14:41
Izvor: Sportske.net

Vezista Juventusa zagolicao maštu fudbalske javnosti.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Budnom oku fudbalske javnosti ništa ne može da promakne, a toga očigledno nije bio svestan fudbaler Juventusa Miralem Pjanić. Ili možda jeste?

Fudbaler iz BiH sa velikim uspehom brani boje "Bjankonera", a u poslednje vreme su se pojavile priče da bi ga Barselona rado videla u svojim redovima.

Izgleda da se ta ideja itekako dopada vezisti Juventusa, koji je na društvenoj mreži "Instagram" "lajkovao" dve objave u kojima stoji da je Barsa zainteresovana za njegove usluge.

Mnogim fudbalerima je san da zaigraju na "Kamp Nou", pa izgleda i Pjaniću, a da li je ove objave "lajkovao" jer mu imponuje činjenica da je Barsa zainteresovana za njega ili zato što u čitavoj priči postoji nešto više i konkretnije, za sada ne možemo da znamo.

Gde ima dima ima i vatre, Barsa je ostala bez Grizmana, pa bi tokom leta mogli da angažuju jednog veznog fudbalera kao zamenu za Inijestu, u vezu sa katalonskim klubom se dovodi i fudbaler Mančester sitija, a u tom slučaju bi Filipe Kutinjo dobio šansu u napadu, dok bi i Usman Dembele dobio daleko više prostora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Japanac
Sunday, 17.06.2018
21:22

Napisao je Pjanic na negovi profil da je fake news

avatar
NikkiCFC
Sunday, 17.06.2018
19:01
avatar
Jasminn
Sunday, 17.06.2018
20:00

Sad si pokazao koliki si nogometni strucnjak. Bas im takav tip igraca trenutno najvise i treba. Ne mora biti Pjanic al takav tip igraca im treba.

avatar
Jasminn
Tuesday, 19.06.2018
16:50
avatar
NikkiCFC
Sunday, 17.06.2018
20:48

Kutinjo, Artur...