Pjaca kapara za našeg Blekija?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.07.2018.
10:55
Izvor: Sportske.net

Juventus će pokušati da napravi veoma dobar posao, zaista misle na sve...

Epa/Haakon Mosvold Larsen
Epa/Haakon Mosvold Larsen

Povezane vesti

Juventus je našao rešenje, pozajmiće Marka Pjacu Fiorentini, iako ima konkretne ponude Valensije i par engleskih klubova.

Ako ste se pitali zbog čega propuštaju da uzmu novac, u pitanju je Enriko Kijeza. Ovo bi mogla da bude neka vrsta ustupka koji bi značio da naredne sezone imaju pravo prvenstva kupovine sjajnog napadača koji je obeležio prošlu sezonu.

Slično važi i za Blekija Milenkovića koji će ostati u Toskani, u slučaju da ne stigne nepristojna ponuda Atletika iz Madrida.

Pioli silno želi Pjacu, ali Fiorentina više nema novca za pojačanja, Korvino je rekao da je budžet istrošen, a ne žele da prodaju ključne igrače.

Do sada su doveli golmana Lafonta iz Tuluza, Kevina Diksa iz Fejenorda, kao i par mlađih igrača, ali su uspeli da zadrže Veretoa, Kjezu, Simeonea, Milenkovića koji su nukleus tima. Sa Pjacom bi se ozbiljno pojačali, cilj je sedmo mesto i igranje u Evropi, a čekaju da vide ishod odluke u Lozani od čega zavisi hoće li ove sezone igrati u LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Thursday, 19.07.2018
12:15

Kijeza i Simeone iz Fiorentine, upamtite ta imena. Buduce zvijezde.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 19.07.2018
11:30

Pjaca na posudbu i to tamo gdje ce biti starter i vazan igrac Izvrsno

avatar
Mangus
Thursday, 19.07.2018
11:01

Realno, Juventus nista ne gubi ovde. Pjaca dobija minute, i moze smao bolji da bude, juve dobija ili dobrog Pjacu ili prvo mesto za kupovinu Blekija i Kjeze.