Pirlo traži hitnu reakciju Juventusa, na meniju i trampa sa Bajernom?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.09.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Situacija mora da se reši što pre, nova ideja Španac iz Bajerna, ali teško je videti ovaj rasplet...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus i dalje čeka Suareza, ali ako se uskoro ne razreši saga, aktiviraće opciju koja se tiče Edina Džeka, tim pre što je Milik bliže Romi, odbio je ponude iz Engleske, hoće da ostane u Italiji.

Bjankoneri su juče dobili Novaru sa 5:0, Ronaldo je bio napadač, postigao je prvi gol, odlično je igrao Kuluševski, ali to nije merilo, videćemo protiv Sampdorije narednog vikenda na startu šampionata.

I dalje nema novosti oko prodaje De Šilja koji je bio na meti Viljareala, klub želi da se oslobodi Pjace koga hoće Đenova, dok Kedira i dalje odbija da pregovara oko odlasku. U ovom trenutku Nemca ne mogu da ubede da prihvati obeštećenje i napusti klub, ima još godinu ugovora.

Pojavila se informacija da Juventus pregovara sa Bajernom da bi poslao Daglasa Koštu nazad u Bavarsku za Tijaga Alkantaru, ali teško da će Nemci prihvatiti, Dijego Košta se nije najbolje rastao sa Henesom i ostalim čelnicima.

Baner 13

Ipak, Pirlo traži od kluba da što pre dovede napadača, a priča se da će probati i da uzmu još jednog spoljnog igrača, Kuadrado i Aleks Sandro su nedodirljivi, ako Kolumbijac ostane desni bek, Danilo do sada nije pokazao kvalitet za Juve, kako rekosmo De Šilja hoće da prodaju, a Luka Pelegrini je još mlad. Skudeto se osvaja odbranom, Juve ima sjajne štopere, ali ne i dobre alternative za spoljne igrače....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Kocic
Monday, 14.09.2020
13:39

godin, ranokija, dambrosio, svi na popustu.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.09.2020
12:37

Alkantara ne , kada vec smo platili 70 milki za Artur ...

avatar
Algebrons
Monday, 14.09.2020
09:44

Dijego Košta nikad nije igrao u Bajernu, a Bogme ni u Juventusu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
09:39

Eto im ga Konti.