"Pipita" ima cenu? Stiže ponuda iz "zavičaja"?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.05.2018.
17:59
Izvor: Sportske.net

Moguće je da će Alvaro Morata biti prvi špic Juventusa u narednoj sezoni...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Juventus planira da dovede Alvara Moratu i to više nije tajna. Pregovori su počeli, naime, Italijani su ponudili formulu 15 miliona za pozajmicu i obavezni otkup od 45, dakle 60 miliona za napadača.

Po tom principu je otkupljen i Kuadrado, videćemo hoće li Čelsi pristati, zavisi od novog trenera, a Morata se već dogovorio, smanjiće primanja samo da bi se vratio u klub.

Priča se o prodaji Mandžukića, međutim italijanski mediji tvrde da bi Juventus prihvatio ponudu za Iguaina. Naime, ako PSŽ zaista bude platio oko 60 miliona za Argentinca, u Torinu razmišljaju da se odreknu "Pipite".

On drži italijanski i klupski rekord sa transferom od 90 miliona, dao je u nešto više od 100 utakmica 55 golova, promenio stil igre, mnogo više igra za ekipu, ali je jedan od ključnih fudbalera Juventusa.

Marota je izjavio da ostaje, međutim, ako bi Juve vratio veći deo uloženih sredstava, doveo Moratu kao prvog napadača i probao da otkupi Marsijala koji može da igra u špicu, onda ne bi bilo čudo da baš Iguain zameni Kavanija u napadu Pari Sen Žermena.

Videćemo da li će se Alegri odreći iskusnog Argentinca, koji mnogo znači za ekipu, Morata će najverovatnije stići, ali samo kao alternativa Iguainu, koji ni ove sezone nije počinjao sve mečeve.

Za Iguaina to bi bio povratak u zemlju u kojoj se rodio, u Brestu gde je njegov otac Horhe nastupao za tamošnji tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke