Pini pregovara, Nejmar ima novu opciju sa Pogbom, da li će ovo biti rasplet najvećeg transfera u istoriji?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 23.03.2018.
12:23
Izvor: Sportske.net

Izraelac ima nameru da isporuči paket Florentinu Perezu, ali prvi put u igri su i Englezi. Sa druge strane, PSŽ ne odustaje, moguć kompromis...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Situacija oko Nejmara je i dalje nejasna, ono što je sigurno je da Pini Zahavi u ovom trenutku u Argentini razmatra opcije sa Brazilcem, ali i sa PSŽ ne popušta, naime oni tvrde da bez 400 miliona evra neće pustiti Brazilca.

Izraelac ima zadatak da paket Levandonski-Nejmar završi u Real Madridu, ali su se pojavili novi detalji, naime, Brazilac više ne odbacuje Englesku.

On bi u nekom razvoju situacije pristao da se preseli u Premijer ligu, gde Zahavi praktično može da proda svakog igrača.

Današnji mediji pišu da je Junajted spreman da ponudi oko 300 miliona funti, i da Pogba bude deo dogovora. Jasno, da u ovakvim vestima nema baš mnogo verodostojnosti, prvo jer Francuz ne želi kući, ali i veliko je pitanje da li bi Parižani pristali na tako nešto.

Nejmara može da plati Mančester Siti, naravno ukoliko proda Aguera i još par igrača što ne bi bio problem, ali pitanje je da li Gvardiola želi da naruši ravnotežu u timu.

U Barseloni su svesni da nema šanse da se Nejmar vrati u Kataloniju, čak veruju da on koristi te priče kako bi pritisnuo Real da deluje.

Ono što je u ovom trenutku najverovatnije je da još sezonu Brazilac ostane u Pari Sen Žermenu, ali da dobije neku vrstu obećanja da će, ako ne bude napretka u smislu Lige šampiona biti uz neku razumnu cenu pušten da ode iz kluba.

Navodno, PSŽ bi tada mogao da planira zamenu, pre svih pominje se Dibala iz Juventusa za koga Atletiko nudi 120 miliona evra, plus Himeneza, ali je sigurno da će Juve odbiti taj pokušaj "Jorgandžija" da dovedu "La Hoju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ali baba
Friday, 23.03.2018
17:31

Kakav moron! Još ne mogu da poverujem da je čovek otišao iz barselone u psg. Pa kakav idiot treba da budeš da to uradiš, ma za sve pare ovog sveta, stvarno ne razumem.

avatar
indija durot
Saturday, 24.03.2018
11:25

baba ovo si bas dobro rekao.

avatar
magister
Friday, 23.03.2018
17:31

Opet u Nejmaru, špekulacije, pretpostavke. On ništa ne radi, ali novinari, nemaju izgleda o čemu da pišu, pa prepisuju jedni od drugih i učestvuju u pravljenju fame, a to njemu podiže cenu. Da sam trener Čelzija - ne bih menjao Azara za problematičnog Neimara. Jedino gde ga eventualno vidim je Arsenal, sa novim trenerom, jer Venger je dovoljno iskusan i mudar i nikad ne bi doveo tu trulu jabuku u London. Real već - može da se nosi sa zvezdama tog tipa, može da proda Bejla - Mančesteru, može da se napravi i razmena - za Pogbu, mada ja nikad pored Asensija ne bi doveo tog blefera i estradnog umetnika.

avatar
magister
Friday, 23.03.2018
19:45

Opet O Nejmaru.

avatar
Blackmamba24
Friday, 23.03.2018
16:20

Nejmar je vrhunski igrac, on bi poboljsao ekipu ali samo na papiru, marketingom i to, Sitiju to ne treba oni imaju timcinu uskladjenu sa Nejmarom mogu samo da poruse sve to dok Junajted, oni ako se ne otarade Murinja mogu i Ronalda i Mesija da dovedu nece im pomoci

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Friday, 23.03.2018
15:47

Gvardiola nikad ne bi uzeo Nejmara a mislim da ne bi ni Murinjo...Jedino ga u nekom ludackom scenariju mogu zamisliti u celziju...ali po mome misljenju ne mrda on nidje iz psg-a,ovo su samo nebuloze..

avatar
NikkiCFC
Friday, 23.03.2018
19:35

Ako ga dva Mancestera ne bi kupila Chelsea pa tek nebi. Mi ne trosimo ni 50% kao ta dva kluba.

avatar
amigo999
Friday, 23.03.2018
14:10

Hihihihi...Man junajted...Pa bolje da ode u Basel ili Sevilju nego u Man U....Engleska masta je dobra za smejanje...

avatar
Logika i argumenti
Friday, 23.03.2018
13:41

Nek ode u Real da penzionise CRa...Najace bi bile scene sa penalima i sa izjavama ko je najbolji u ekipi Reala na primer sta bi rekli Kazemiro i Marselo...Kavani je mogao da ga istrpi al CR tesko...Neymar gde god da ode zahteva da pored ogromnog novca ima slobodu u igri,slobodne udarce,penale...Da li bi Real smeo da mu da vecu platu od Ronalda dok je ovaj tu je samo po sebi intrigantno...Al opet najaci bi bili simpatizeri reala koji su ga prozivali da je padavicar i cirkuzant,sada bi morali da lobiraju za njega da je najbolji na svetu i da se kunu u njega...Sve u svemu voleo bih da ga vidim u realu i da se smejem ovima ovde u koment sekciji...

avatar
Luka Modric
Friday, 23.03.2018
15:01

Nadam se da nece doc..u real nisu dobrodosli klauni iz barce

avatar
Колатерална Штета
Friday, 23.03.2018
16:02

Voleo bih da ga vidim u Realu iako jeste padavičar, jer pored toga odličan je igrač, po meni poslednji put kad je Barselona osvojila LŠ bio je za klasu bolji od Mesija u završnici LŠ,.. U Realu se zna ko izvodi penale, ali kad Ronaldo ode onda bi verovatno Nejmar bio izvođač. Verovatno bi dobio da izvodi slobodne udarce, kao neki kompromis, Ronaldu ionako ne idu slobodni udarci u poslednje 3-4 sezone, A za platu, ne verujem šta pišu, za Ronalda, jer je to u većini slučajeva rekla - kazala. Ali od toga nema ništa, svestan je toga i Nejmar. Ne bih voleo da dođe Levandovski, rađe bih video u klubu Vernera ili Kejna...