"Pevci" nastavljaju sa kupovinom, imaju "keca u rukavu" za pregovore u Rimu?

Autor: Stefan Matić
utorak 02.07.2019.
21:05
Izvor: Sportske.net

Klub iz Londona je rešio da ovog leta itekako odreši kesu.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Danas smo pisali, Ndombele ide u London, Poketino je svojim rezultatima uverio svoje čelnike da zaslužuje poverenje koje se najviše manifestuju u finansijskom delovanju.

Za razliku od prethodna dva roka kada su mirovali, "Pevci" kreću u borbu za nekim od najtraženijih pojačanja ovoga leta. Jedno od takvih jeste i Nikola Zaniolo, mladi igrač Rome.

Italijan je napravio potez karijere, a da se maltene nije ni pitao, kada je iz Intera prosleđen u Romu u sklopu transfera Rađe Naingolana. Sada je dvadesetogodišnjak želja maltene svih velikana Evrope, ali Totenhem ima nešto što Romi treba.

Radi se o štoper Tobiju Alderveireldu, "Vučica" ga želi kako bi pridobila kvalitetno rešenje posle odlaska Manolasa. "Pevci" prema pisanju engleskih medija planiraju da ponude igrača uz doplatu.

Toby Alderweireld Tobi Aldervejreld

Deluje da bi u ovakvom poslu oba kluba profitirala, Romi jeste goruće pitanje ko će zameniti Grka dok Poketino konačno dobija neku od svoji prioritetnih želja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 03.07.2019
02:08

Ovo je malo verovatno. Slabo zabari mogu da se naviknu na Englrski ,,fudbal”. Sem Sitija u engleskoj nema ekipe koja igra fudbal, Liverpul igra na kontre i brzu tranziciju, kod njih ne postoji osmislje napad, a ovo ostalo sem donekle Arsenala sto se fudbalskih stvari koji donekle igra lep fudbal je promuckaj i prospi.... Englezi posle Ser Aleksa Fergusona nece imati dobrog trenera, previse igraju glup fudbal, zato m

avatar
Man united
Tuesday, 02.07.2019
22:29

Е, Вудворде, ниси ни за шта!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 02.07.2019
21:42

Uzmite Tobia i jos 30 milki za napadaca