"Pevci" kupuju lokalno, odlazi Mitrov glavni asistent?

Autor: Stefan Matić
subota 06.04.2019.
19:50
Izvor: Sportske.net

Tinejdžer će najverovatnije i naredne sezone nastupati u Premijer ligi.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Fulam je već viđeni novi/stari član Čempionšipa, ekipa sa "Krejven kotidža" nije uspela više od jedne sezone da se zadrži među elitom tako da će uskoro uslediti rasprodaja najboljih igrača.

Jedan od takvih je svakako Rajan Sesenjon, ofanzivni osamnaestogodišnjak je svojim partijama privukao pažnju mnogih klubova sa "Ostrva", Totenhem se izdavaja kao jedan od glavnih interesenata za potpis mladog Engleza.

Međutim, Dejli Mejl javlja da problem može prouzrokovati razlika u ceni, Fulam traži za svog igrača 40 miliona funti dok će Poketino ponuditi petnaestak manje, svakako da "Pevci" imaju prednost u potencijalnom poslu.

Timu iz Severnog Londona sledi rekonstrukcija posle dva sušna prelazna roka gde "Pevci" nisu dovodili nikoga, žrtvujući se za novi stadion.

Rajan Sesenjon Fulam

Mladi Englez je ove sezone nastupio trideset puta u Premijer ligi, gde je uspeo da zabeleži dva gola i šest asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
20:38

Ocekivao sam od ovog malog daleko vise ali ako ode u jaci tim mozda nesto i pokaze jer u Fulhamu je sve otislo niz brdo...

avatar
Poznavalac
Saturday, 06.04.2019
20:01

Ništa nije pokazao ove sezone i prošle me nije oduševio tako da sve preko 30 je previše..