Pet problema koje Real mora da reši transferima, da li je "La Hoja" ključ svega?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.08.2020.
09:49
Izvor: Sportske.net

Daleko od toga da je sve dobro u španskom šampionu, a Zidan i Perez će morati da vuku poteze tokom prelaznog roka, jer je poraz u Engleskoj ogolio probleme "Los Blankosa".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Real Madrid je završio sezonu, titula je osvojena, ali i zaboravljena, pogotovo posle eliminacije od Sitija u osmini finala Lige šampiona.

Beskrvni pristup, činjenica da su imali šansu, ali ne i hrabrosti protiv engleskog tima je povisila tonove u madridskim medijima, a čini se da postoje problemi koje jedino mogu da reše u prelaznom roku, iako je Perez rekao da neće kupovati.

Ovo su pet stvari koje za Zidana predstavljaju problem.

Prva je napad, Real je postizao manje od dva gola po meču, i to dve godine u nizu, to se nije desilo punih 15 sezona. I dalje se pominje Ronaldo kao ključ, Benzema je izvukao ovu godinu, ali mediji smatraju da je Jović promašaj i da Real mora da kupi špica koji daje golove. Takav bi mogao da bude Dibala, ali, iako "Gazeta" piše da bi Juventus pristao na nepristojnu ponudu, teško je verovati da Real ima novca.

Drugi problem je starost veznog reda, protiv Sitija se video problem i sada Zidan razmišlja da vrati dvojicu igrača sa pozajmice, da ubrizga svežu krv. Jedan je Sebaljos, drugi Odegard, trebalo je da ostanu na pozajmicama u Arsenalu, odnosno Sosijedadu, ali čini se da je Francuz promenio mišljenje. Da li to znači da bi Modrić mogao da ode godinu pre isteka ugovora, ili da je Kros čak na prodaju, ostaje da vidimo.

Baner

Treća stvar oko koje se svi slažu je to što odbrana zavisi od Ramosa. Bez njega su odigrali četiri ključne utakmice u Ligi šampiona i izgubili sve četiri. Nisu uvek ispadali, ali i protiv Sitija se videlo da on čini Varana boljim. Militao nije rešenje, plus problem je što zauzima mesto stranca.

Kad smo kod stranaca, taj status igrača van EU imaju i Rodrigo i Vinisijus Žunior. Mnogi veruju da Zidan mora da žrtvuje jednog, da ga pošalje na pozajmicu, ako iskoči prilika da dovede neko etablirano ime koje će zauzeti mesto stranca. Vinisijus je ostao van tima u Mančesteru i sada se često pominje da bi mogao da bude prodat, kako bi bio sakupljen novac za nekog "Galaktikosa".

Baner Liga Sampiona

I na kraju, pitanje svlačionice, odnosno Bejla pre svih. On neće da ode, čak odmor provodi u Madridu, nije putovao u Mančester, ali nije on jedini koji je nezadovoljan statusom. Naime, i Isko nije dobio pravu šansu od povratka Zidana. Možda bi rešenje bilo prodaja nekog igrača i ponuda o kojoj se priča, Isko i 100 miliona za Dibalu. Pirlo želi Andalužanina, u 4-3-3 on bi bio plej, JUventusu je takođe potreban novac za Kjezu, ali i špica, po Ronaldovom ukusu je Raul Himenez iz Vulvsa. Zbog toga nije nemoguće da na taj način Zidan reši problem i golova i Iska. Što se tiče Džejmsa Rodrigeza videćemo da li je gotov, kako se priča, transfer u Atletiko iz Madrida. Zidan namerava da proda Reguljona, Brahima, Marijana Dijaza, Jovića u slučaju dobre ponude, Borha Majoral je na meti Lacija...

Čeka nas ipak usijanje u Madridu, iako je izgledalo da će proći bez potresa...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 12.08.2020
14:17

Sve dok je njima Benzema prvi spic ne trebaju se nadati mnogo golova ne jer je on los vec im treba osvjezenje. Sve najvece ekipe su mjenjale prvog spica svakih nekoliko g a kod njih je uvijek isti...

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.08.2020
11:12

100 milki i Isko za Dibala , budite malo realni ...

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 12.08.2020
10:50

Luka Jovic je takođe stranac...