Pet Pepovih meta, prelomio, biće Francuz!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.04.2020.
11:02
Izvor: Sportske.net

Zna se šta je prioritet, izgleda da bi Gvardiola mogao da povuče neke od ovih poteza...

Povezane vesti

Prvi zadatak Sitija u prelaznim roku biće da dovede štopera, Laport je jedini siguran, Stons bi mogao da bude prodat, Otamendi da se vrati u Španiju, pre pandemije i suspenzije UEFA bilo je jasno da će Pep tražiti rešenje u odbrani.

Ono što je sigurno je da najveća želja Leo Bonući ostaje nemoguća misija jer ne želi da napusti Juventus, a Gvardiola će se okrenuti nekim drugim metama.

Jedan je Umtiti iz Barselone koji retko igra, odbio je PSŽ, ali bi želeo u PL, samo problem je u činjenici da je imao tešku povredu i da su "Građani" nesigurni u to da li se potpuno oporavio.

Izgleda da Gvardiola gleda Francuze, mete su još Dan Aksel Zagadu koji je odigrao odlično u Dortmundu, njega želi i Arsenal, zatim N'Dika iz Ajntrahta koji je veoma dobar na lopti, veoma je siguran, može da gradi igru iz poslednje linije. N'Dika je poreklom Kamerunac, igra za mlađe selekcije Francuske, prošao je čuvenu fudbalsku školu Oksera.

Pominje se i Bastoni iz Intera, ali malo je verovatno da bi ga Italijani prodali.


Baner


Naravno, prva meta je zimus bio Nejtan Ake iz Bornmauta, ali ako tu pravo preče kupovine ima Čelsi koji bi odmah aktivirao klauzulu i za 50 miliona vratio svog bivšeg štopera u klub...

Dakle, najverovatnije, novi štoper će biti Francuz, ali koji, ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 09.04.2020
14:29

Ovaj Umtiti je Franc Bekenbauer za Pikea. Nadam se samo da će uspeti u potpunosti da žaleci povredu. Upamekano bi dobro legao Gvardioli, ali sve više se priča da će on u Bajern. Upamekano je zaista nestvarna igrač, prejak, prebrz... Definitivno će biti za 2-3 godine najbolji stoper na svetu. Ko gleda Bundesligu zna o čemu pričam.

avatar
Covek Sismis
Thursday, 09.04.2020
13:12

Kakv bre Ake da vrijedi 50 milki (mozda cokoladica). Zbog pandemije Korona virusa on i mnogi slicni nece kostati vise od 10 miliona evra...