Pet opcija za Nejmara, PSŽ već spakovao ekipu za narednu sezonu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.04.2020.
09:48
Izvor: Sportske.net

Biće dosta promena, najveća se podrazumeva, ali bitno je koji će paket odabrati. Leonardo ima veoma jasne planove...

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Raspetljava se situacija oko Nejmara, naime, Barselona je čvrsto rešena da ga vrati, ne mogu da rizikuju sukob i odlazak Mesija, a i Parižani žele dogovor, cenu su spustili na oko 150 miliona evra, 70 manje nego što su platili Brazilca pre tri godine.

Barsa nema novac, osim u slučaju da PSŽ ne prihvati nekoga od ponuđenih igrača u razmenu, najveća "riba" u mreži je Antoan Grizman, ali je pitanje da li bi prihvatio povratak u domovinu. PSŽ bi ga rado uzeo, oni bi mogli da mu ponude čak više novca nego što sada ima i učine ga drugim ili trećim najplaćenijim igračem na svetu.

Osim njega u obzir dolazi i Dembele, kao i igrači poput Umtitija i Semeda.

Portugalac bi mogao da bude opcija, Menije napušta klub, a PSŽ već ima jasan plan šta treba da uradi ovog leta. U idealnom scenariju bi Grizman bio zamena za Nejmara, ali u suprotnom doveli bi Dijega Koštu iz Juventusa, dok bi sa druge strane, Semedo ili čak Kanselo bio opcija za desnu stranu. Kavani odlazi, želeli bi da zadrže Ikardija, u suprotnom okrenuće se nekom drugom napadaču, recimo Obamejangu iz Arsenala. Odlazi verovatno Kurzava koji ima ponudu Liverpula, Leonardo i dalje želi De Šilja iz Juventusa.

Kazino baner


I na kraju golman, ako ode Navas, De Hea je prva opcija, iza njega je Donaruma, mada za sada nije sigurno da će menjati golmana.

Očekuje se da zadrže vezni red, ali eventualno angažuju i mladog Kamavingu koga hoće i Real. PSŽ ima novca, neće ih pogoditi toliko kriza kao ostale platežne klubove, pogotovo u Engleskoj i Italiji, pa neće biti čudo, ako budu dominirali na evropskom tržištu ovog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 02.04.2020
11:40

Najrealnije je da daju grizman a i dembelea za Neymara, dembele trenutno ne košta više od 70-80 miliona, grizman sezona za zaborav, sve u svemu oba ne vrede više od 180 m... to je zboj marketinškog nivoa realna cena nejmara... kusur u igračima tipa semeda, vidala, umtitija nema šanse... PSŽ ima bolje igrače. Arapi ne priznaju poraz da im neko može uzeti igrača...

avatar
Thursday, 02.04.2020
10:55

De Siljo zvezda prelaznog roka.